



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، علی اصغر داداش پور ظهر روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران تربت حیدریه اظهار کرد: با توجه به محدودیت تولید پیله ابریشم در کشور، اگر بتوانیم مکانیزم واردات و تعرفه ها را کنترل کنیم زمینه برای احیای صنعت نوغانداری در کشور مهیا می شود.
وی افزود: با تشکیل مرکز توسعه نوغانداری در سال 93 این نهاد بعنوان متولی نوغانداری کشور اعمال وظایف نظارتی، حاکمیتی و توسعه در زمینه نوغانداری را به عهده دارد.
داداش پور تصریح کرد: برای ترغیب بیشتر کشاورزان و اعتماد سازی نوغانداران در راستای پرورش پیله ابریشم دو مصوبه هیئت وزیران یعنی در اختیار قرار دادن نهال های توت اصلاح شده و توزیع تخم نوغان به جهاد کشاورزی و سازمان نوغانداری کشور ابلاغ شده است.
وی گفت: برای احیای پیله ابریشم کشور سالانه 200 هزار اصله نهال توت تولید می شود که باید تا دوسال آینده این رقم به یک میلیون نهال افزایش یابد.
رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور به توزیع تخم نوغان در بین کشاورزان اشاره کرد وافزود: از ابتدای امسال تاکنون 20 هزار جعبه تخم نوغان بین نوغانداران و کشاورزان توزیع شده و پیش بینی می شود این رقم به 36 هزار جعه نیز برسد.
وی اظهار کرد: ارائه تسهیلات بانکی برای کارگاههای پرورش پیله ابریشم، ارتقا و بازسازی کارگاههای سنتی و فراگیری بیمه کشاورزان و استمرارآن، مکانیزم های حمایتی دولت از این محصول است که به عهده سازمان نوغانداری کشور می باشد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید