کد خبر : 37105
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۸:۳۰

بهره‌برداری از ۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تربت‌حیدریه

بهره‌برداری از ۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی تابان‌تربت، مدیر اداره برق تربت‌حیدریه صبح امروز در آیین بهره‌برداری از این پروژه‌ها که به‌صورت متمرکز در روستای اسدیه جلگه‌رخ برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تأمین برق پایدار و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی کشاورزی، صنعتی و خانگی با اعتبار ۲۱۰۰ میلیارد تومان وارد

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی تابان‌تربت، مدیر اداره برق تربت‌حیدریه صبح امروز در آیین بهره‌برداری از این پروژه‌ها که به‌صورت متمرکز در روستای اسدیه جلگه‌رخ برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تأمین برق پایدار و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی کشاورزی، صنعتی و خانگی با اعتبار ۲۱۰۰ میلیارد تومان وارد مدار برق‌رسانی این خطه شد.

مهدی رستمی در پیوند با این پروژه‌ها گفت: در همین راستا تعداد ۶۷ چاه کشاورزی جلگه‌رخ، یک واحد صنعتی آرد و ۳۰۰ نیروگاه کوچک‌مقیاس خانگی به نیروگاه‌های خورشیدی متصل شدند.

وی با بیان اینکه این پروژه، چهل‌وهفتمین نیروگاه خورشیدی در حوزه کشاورزی این منطقه است، افزود: برنامه داریم تا با مشارکت کشاورزان، نیروگاه‌های خورشیدی را در سطح منطقه توسعه دهیم.

۲۰ درصد چاه‌های کشاورزی تربت‌حیدریه به نیروگاه‌های خورشیدی متصل شدند

فرماندار تربت‌حیدریه اعلام کرد: با بهره‌برداری از این پروژه حدود ۲۰ درصد از چاه‌های کشاورزی تربت‌حیدریه به پنل‌های خورشیدی مجهز شده‌اند.

مجتبی شجاعی با اشاره به تلاش‌های گسترده در حوزه بهره‌برداری از انرژی خورشیدی، خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات متعدد با کشاورزان و اتحادیه مربوطه، این اقدامات حتی در ایام تعطیل نیز تداوم یافته و انشاالله شاهد جهش خوبی در این حوزه خواهیم بود.

وی با اشاره به رفع موانع صدور مجوزها، از سرمایه‌گذاری‌های آتی در حوزه انرژی خورشیدی در این شهرستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد آغاز پروژه‌های بزرگ دیگری در این زمینه باشند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.