کد خبر : 37124
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷

همایش بزرگ حافظان قرآن در تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

همایش بزرگ حافظان قرآن در تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، جواد اسماعیل‌زاده، صبح امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی تربت‌حیدریه با بیان اینکه ۱۰۵ روز تا ماه مبارک رمضان و ۹۰ روز تا پانزدهم شعبان باقی مانده است، اظهار کرد: باید از هم اکنون برنامه‌ریزی کنیم تا همزمان با پانزدهم شعبان، مصادف با ۱۵ بهمن

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، جواد اسماعیل‌زاده، صبح امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی تربت‌حیدریه با بیان اینکه ۱۰۵ روز تا ماه مبارک رمضان و ۹۰ روز تا پانزدهم شعبان باقی مانده است، اظهار کرد: باید از هم اکنون برنامه‌ریزی کنیم تا همزمان با پانزدهم شعبان، مصادف با ۱۵ بهمن و ایام جشن‌های انقلاب همایش بزرگی از فعالان قرآنی و حافظان قرآن برگزار شود. این حرکت می‌تواند برنامه بسیار زیبا و مؤثری باشد.

وی با اشاره به برنامه اخیر نهاد رهبری در دانشگاه که با استقبال پرشور هزاران نفر همراه بود، این الگو را قابل تأمل دانست و افزود: باید جامعه را برای ماه رمضان امسال آماده کنیم تا رمضان پربارتری داشته باشیم.

مدیر موسسه زلال نور گفت: هوش مصنوعی که مقام معظم رهبری بارها بر آن تأکید کرده‌اند، امروز یک انفجار اطلاعاتی در جامعه ایجاد کرده و باید از این فرصت استفاده کنیم.

وی افزود: باید از ظرفیت‌هایی مانند کانون قرآن دانشگاه و نیروهای قرآنی در سطح شهرستان‌ها بهره ببریم و حرکت نو، عمیق و جدیدی در عرصه مباحث قرآنی آغاز کنیم، در غیر این صورت، آسیب‌های زیادی متوجه ما خواهد بود.

اسماعیل‌زاده با انتقاد از کمبود فعالیت‌های قرآنی چشمگیر در فضای مجازی، خاطرنشان کرد: متأسفانه کانال‌ها و گروه‌های قرآنی موجود، بازدیدهای ناچیزی دارند، در حالی که برخی کانال‌های غیرمرتبط و غیرموثق، هزاران بازدید دریافت می‌کنند. برای حل این مشکل، برنامه‌ای داریم که به زودی به ارائه خواهیم داد.

وی با اشاره به ظرفیت بالای جلسات قرآن در سطح استان، گفت: در ماه مبارک رمضان حداقل ۳۰۰ جلسه قرآن برای آقایان و به همین میزان برای بانوان برگزار می‌شود، و در طول سال نیز حدود ۱۰۰ جلسه برای آقایان و ۱۴۵۰ جلسه برای بانوان فعال است. اما مشکل اصلی، نبود محتوای مناسب و کاربردی برای این جلسات است که اغلب به قرائت صرف محدود می‌شوند.

مدیر موسسه قرآنی زلال نور، از ارائه پیشنهاد خود با عنوان «در پاییند زندگی در پرتو قرآن» خبر داد و گفت: در این طرح، ۳۰ موضوع قرآنی برای ۳۰ روز ماه رمضان طراحی شده است، موضوعاتی مانند شکر و سپاسگزاری که در قالب دفترچه‌ای تنظیم و در اختیار عموم، اساتید و جلسات قرآن قرار می‌گیرد و بر این اساس می‌توان مسابقات و برنامه‌های جانبی نیز طراحی کرد.

مراسم ترحیم در تربت‌حیدریه ساماندهی می‌‌شود

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت‌حیدیه از برنامه‌ریزی برای ساماندهی مراسم ترحیم خبر داد و بر لزوم فرهنگ‌سازی و تدوین دستورالعمل برای کاهش هزینه‌های کمرشکن و جلوگیری از برخی آسیب‌های فرهنگی در این مراسم تأکید کرد.

حجت‌الاسلام محمدعلی فاطمیان افزود: باید با یک مصوبه قانونی، کار را پیش ببریم و آن را به یک فرهنگ تبدیل کنیم. هدف اصلی ما کاهش هزینه‌های زائد و برداشتن بار از دوش مردم است.

وی با انتقاد از دریافت برخی هزینه‌های بالا در این مراسمات، گفت: برخی هزینه‌ها باید ضابطه‌مند شود

فاطمیان اضافه کرد: می‌توان این مصوبات و فرهنگ‌سازی‌ها را در اولین فرصت، در خطبه‌های نماز جمعه توسط امام جمعه محترم به مردم اطلاع‌رسانی کرد. این کار در بسیاری از جاها انجام شده و زمینه آن فراهم است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت‌حیدیه بیان کرد: با همکاری همه نهادها و آستین بالا زدن، می‌توان هم هزینه‌های زائد را حذف کرد، هم بار از دوش مردم برداشت و هم جلوی آسیب‌های فرهنگی را گرفت.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.