کد خبر : 37078
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹

راهپیمایی ۱۳ آبان یک پدافند غیرعامل است

راهپیمایی ۱۳ آبان یک پدافند غیرعامل است

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، مصطفی اسدی، صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش قطب شهید برونسی در تربت‌حیدریه با اشاره به پاسداشت روز بسیج دانش‌آموزی، بر لزوم برنامه‌ریزی ویژه برای ۱۳ آبان تأکید کرد و این روز را در شرایط کنونی ویژه و متفاوت با سال‌های گذشته عنوان

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، مصطفی اسدی، صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش قطب شهید برونسی در تربت‌حیدریه با اشاره به پاسداشت روز بسیج دانش‌آموزی، بر لزوم برنامه‌ریزی ویژه برای ۱۳ آبان تأکید کرد و این روز را در شرایط کنونی ویژه و متفاوت با سال‌های گذشته عنوان کرد.

وی با اشاره به تأثیر جنگ اخیر بر نسل جوان گفت: دانش‌آموزان ما جنگ ۱۲ روزه را از نزدیک تجربه کردند، در عین حال وقتی می‌گفتیم مرگ بر آمریکا، برخی می‌پرسیدند چرا باید تاوان کارهای گذشته را بدهیم؟ اما امروز باور کرده‌اند که دفاع در برابر تجاوز، امری ضروری و افتخارآمیز است.

اسدی افزود: جنگ چیز خوبی نیست، وحشتناک است، اما دفاع لازم و ضروری است و ما دفاعی جانانه انجام دادیم و امروز نیز دشمن به حریم ما حمله کرده و اعتباری برای تعهدات خود قائل نیست.

راهپیمایی ۱۳ آبان؛ پدافند غیرعامل در برابر دشمن

مدیرکل آموزش و پرورش، حضور گسترده در راهپیمایی ۱۳ آبان را یک “عمل پدافند غیرعامل” توصیف و اظهار کرد: حضور در صحنه، هزاران برابر تأثیرگذار است و ما انتظار داریم راهپیمایی میلیونی در سطح کشور داشته باشیم و این حضور، روان‌افکنی در دل دشمن است و آنان را به مانند همیشه به عقب‌نشینی وادار می‌کند.

اسدی با تأکید بر رصد دقیق تحرکات داخلی توسط دشمنان، خطاب به فرهنگیان گفت: امسال را ویژه ببینید و همه باید در راهپیمایی حاضر شوند؛ زن و مرد، دانش‌آموز، کارمند و کارگر. حتی ادارات باید به گونه‌ای مدیریت شوند که کارکنان بتوانند ساعتی در راهپیمایی شرکت کنند.

وی، ۱۳ آبان را روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز عنوان و خاطرنشان کرد: این شور و نشاط، باعث همدلی و همبستگی بیشتر ملت ما خواهد شد.

پایش پروژه‌های آموزشی تربت‌حیدریه در«قرارگاه ویژه»

مدیر آموزش و پرورش تربت‌حیدریه در  از برنامه‌ریزی برای توسعه و تجهیز هنرستان‌ها خبر داد و گفت:با هدف هدایت دانش‌آموزان به سمت مهارت‌آموزی و در راستای توسعه متوازن، نیازمند نگاه ویژه و اختصاص بودجه‌ای خاص به این حوزه هستیم، در عین حال و در ادامه این برنامه‌ها با کمک مسئولان شهرستان تلاش داریم تا ۳۰۰ رایانه فرسوده هنرستان‌ها تعویض و ارتقا یابند.

غلامرضا سلیمانی افزود: با دستور رئیس شورای آموزش و پرورش تربت‌حیدریه، دفترچه‌ای برای ثبت و پیگری تمامی امور و پروژه‌های آموزشی این شهرستان تهیه شد تا در قالب یک «قرارگاه ویژه»، روند اجرای پروژه‌ها دنبال شود.

وی با اشاره به کمبودهای جدی در حوزه فضاهای آموزشی، گفت: برای حذف مدارس دو شیفته و کلاس‌های با تراکم بالای ۳۵ نفر، به حدود ۴۰۰ کلاس درس جدید نیاز داریم که برای تحقق این هدف، باید ۵۳ مدرسه‌ی جدید در شهرستان ساخته شود.

تربیت نسل آینده در تقاطع هوش مصنوعی و فرهنگ

معاون استاندار و فرماندار تربت‌حیدریه در نشست شورای آموزش و پرورش تأکید کرد: امروز باید همزمان با آموزش هوش مصنوعی به هزاران دانش‌آموز، بر تقویت بنیان‌های فرهنگی و پرورشی در مدارس پرداخته شود تا نسل آینده هم از فناوری بهره ببرد و هم در فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی ذوب شود.

مجتبی شجاعی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس برای ایجاد سازمان ملی هوش مصنوعی، بر لزوم توجه جدی به این حوزه تأکید کرد و گفت: انتظار داریم تا پایان سال تحصیلی جاری، زمینه آشنایی حداقل ۴۰ هزار دانش‌آموز با مفاهیم هوش مصنوعی فراهم شود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به امور پرورشی در مدارس، اظهار کرد: در شرایط کنونی که دشمن تمرکز خود را بر حوزه فرهنگی گذاشته، باید موضوعاتی مانند حجاب، نماز و مسائل پرورشی در اولویت برنامه‌های آموزشی قرار گیرد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.