



به گزارش تابان تربت، سرهنگ سید ابوالقاسم حیدری مقدم بمناسبت هفته نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران تربت حیدریه اظهار داشت: در حالی که استکبار جهانی و هم پیمانان و مزدورانش هم قسم شدند تا برای نظام اسلامی ایران محدودیت ایجاد کنند و امنیت آن را به خطر بیندازند، اما با همدلی و همزبانی قوای مسلح و پشتیبانی ملت و در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، این توطئه دشمن همچنان خنثی است.
وی تصریح کرد: امروز پلیس بعنوان نیروی مومن و متعهد در کنار ملت به دنبال ایجاد نظم و آرامش و برقراری امنیت عمومی است و در برابر هر گونه ناهنجاری در حوزه های گوناگون و با ترفند های مختلف مقابله می کند.
حیدری مقدم در ادامه به عملکرد منطقه انتظامی و حوزه استحفاظی خود اشاره کرد و افزود: در شش ماهه اول امسال با ساماندهی و هدفمند کردن گشتی های پلیس، سرقت در این شهرستان 21 درصد کاهش و در مقابل کشف سرقت نیز 10 درصد افزایش یافته است.
فرمانده انتظامی تربت حیدریه شایع ترین جرائم شهرستان تربت حیدریه در یک سال گذشته را به ترتیب، تصادفات، نزاع و درگیری و مواد مخدر و سرقت نام برد و اضافه کرد: از مهرماه 93 تا کنون دو هزار و 783 فقره تصادف در این شهرستان حادث شده که 51 نفر در آن فوت و 4 هزار و 86 نفر نیز مصدوم شدند.
وی بیان داشت: در حوزه پلیس آگاهی 1990 فقره سرقت توسط 401 سارق شکل گرفته که نسبت به سال گذشته 21درصد کاهش یافته و همچنین ارزش ریالی کالای کشف شده قاچاق در این شهرستان در طول یکسال گذشته حدود 32 میلیارد ریال نیز می باشد.
فرمانده انتظامی تربت حیدریه اظهار داشت: کشف 613 کیلو گرم انواع مواد مخدر و دستگیری 707 نفر اعم از توزیع کننده و حمل کننده در حوزه مبارزه با مواد مخدرانجام گرفته است.
حیدری مقدم در خصوص اعتراض بسیاری از شهروندان مبنی بر غیر استاندارد بودن سرعت گیرها افزود: برخی از سرعت گیرهای اعمل شده در خیابانها مورد تائید پلیس نیست، کما اینکه ما در شورای ترافیک نظرات کارشناسی خود را مطرح می کنیم اما در اجرای آن با مشکل مواجه هستیم.
وی گفت: طبق قانون نقطه حادثه خیز به مکانی اتلاق می شود که در طول یکسال حداقل سه مورد تصادف جرخی و یا فوتی داشته باشد که پس از بررسی در شورای ترافیک، باید سرعت گیری به ارتفاع کمتر از 10 سانتیمتر و عرض 160 سانتیمتر اعمال شود، اما برخی از سرعت گیرها در شهر حتی مورد تائید پلیس هم نیست.
فرمانده انتظامی تربت حیدریه راه اندازی کلانتری 13 را برای شهرستان ضروری دانست و افزود: با توجه به اینکه این شهرستان یکی از چهار شهرستان بزرگ خراسان رضوی می باشد، اما تنها دو کلانتری 11 و 12 در شمال و مرکز شهر فعالیت دارند و لذا بنا به حجم کاری و مراجعات در حوزه های مختلف، ضروری است تا هر چه سریعترکلانتری 13 راه اندازی شود.
وی مشکل اصلی راه اندازی کلانتری 13 را مکان مناسب ذکر کرد و گفت: ما به دنبال مکانی مناسب هستیم تا پس از اینکه سند به نام ناجا به ثبت رسید در خصوص احداث و جذب نیرو به سرعت وارد عمل شویم.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید