



محمد جواد غلام پور در خصوص برخی نارضایتی های جانبازان و ایثارگران در گفتگو با تابان تربت، افزود: طبق قانون بودجه سال94 ، مباحث درمان و دارویی کلیه جانبازان و ایثارگران شاغل و بازنشسته دستگاههای اجرایی توسط همان دستگاه و افراد غیر شاغل توسط بنیاد شهید پیگیری و پرداخت می شود.
وی گفت: بنیاد شهید بارزترین و بهترین قرارداد دارویی را داشته و به جز داروهای تقویتی و پوستی خارجی هیچگونه محدودیتی در این خصوص ندارد.
غلام پور در خصوص نارضایتی جانبازان و ایثارگران در نحوه پرداخت هزینه های دارویی توسط بنیاد، افزود: بیمه ایران اخیرا در بحث پرداخت ها به جانبازان و ایثارگران با مشکل مواجه شده و با تاخیر این پرداخت صورت می گرفت، لذا برخی داروخانه ها تمام هزینه دارویی را از افراد اخذ کرده و مراجعه کنندگان خود باید پیگیر این هزینه ها از بیمه گر باشند.
در ادامه معاون تعاون اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از رسمی شدن 600 نفر از فرزندان و خانواده های شهدا و جانبازان بالای 50 درصد استان طی سال جاری خبر داد.
صدیقه خدیوی در گفتگو گفت: این طرح در سال 91 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید که بر اساس آن افرادی که مراحل ثبت نام را انجام داده و به صورت قراردادی پذیرش شده اند ، به صورت رسمی استخدام خواهند شد.
وی افزود: استخدام افراد دارای سهمیه ایثارگران در شهرستان ها با توجه به نیاز دستگاه های اجرایی آن شهرستان صورت می گیرد.
خدیوی با اشاره به پرداخت تسهیلات در حوزه های مسکن،درمان و… به خانواده های شهدا ، جانبازان و ایثارگران ، گفت: جامعه ایثار گری جامعه وسیعی بوده و پرداخت تسهیلات با توجه به اعتبارات تخصیص یافته ، به تعداد محدود و طبق نوبت صورت می گیرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید