



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، دکتر امیر اسلامیان در مراسم تجلیل از خبرنگاران تربت حیدریه افزود: بیمارستان رازی تربت حیدریه بعنوان سومین بیمارستان سازمان تامین اجتماعی خراسان رضوی با دو اصل برنامه محوری و تعامل با ارگانها و سازمانهای هم طراز و بالادستی روزانه به 700 نفر در حوزه های مختلف درمانی خدمات ارائه می کند.
وی بیان کرد: اصل بنای این بیمارستان ارائه خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی است، اما حدود 50 درصد از مراجعه کنندگان ما تحت پوشش تامین اجتماعی نیستند.
اسلامیان تصریح کرد: بیمارستان رازی طی 5 سال گذشته با هزینه ای بالغ بر 22 میلیارد ریال در حوزه های اورژانس، چشم پزشکی، بخشهای عفونی، مغز و اعصاب، ccu، آزمایشگاه، و خرید اقلام پزشکی از جمله دستگاه اکسیژن ساز، چراغ اتاق عمل، 70 تخت بستری و … تجهیز شده است.
وی در خصوص پذیرش بیمارانی که امکان درمان دربیمارستان رازی را ندارند، افزود: طبق قانون موظفیم در هر شرایطی بیماران اورژانسی را پذیرش و سپس در خصوص انتقال بیمار به بیمارستان نهم دی یا مرکز استان تصمیم گیری کنیم.
رئیس بیمارستان رازی تربت حیدریه یکی از معضلات این بیمارستان را عدم پذیرش بیمار عنوان کرد و گفت: گاهی اوقات برای انتقال بیماران به بیمارستان نهم دی و یا مرکز استان با فقدان تخت خالی مواجه هستیم که با پیگیری چند ساعته با ستاد هدایت در استان، بلاخره در یکی از بیمارستانهای مشهد برای بیمار تخت خالی پیدا می شود.
اسلامیان در خصوص اعمال جراحی شکمی در این بیمارستان اذعان داشت: با خرید دستگاه لاکراسکوب، تمام جراحی های شکمی توسط متخصص مربوطه با این دستگاه مدرن انجام می شود و بیمار درد و وقت بسیارکمتری را در بیمارستان سپری می کند.
وی به برخی گلایه مندی ها درباره خدمات پاراکلینیکی اشاره کرد و افزود: با توجه به افزایش قیمت خدمات پاراکلینیکی در بخش خصوصی و همچنین حجم زیاد مراجعه بیماران از شهرستانهای زاوه، مه ولات، گناباد و رشتخوار خدمات دهی رادیولوژی و سونوگرافی و آزمایشگاه روزانه از طریق سیستم نوبت دهی تلفنی بصورت محدود انجام می شود، ضمن اینکه بیماران بستری در بیمارستان برای استفاده از این خدمات در اولویت هستند.
رئیس بیمارستان رازی تربت حیدریه در ادامه ازکاهش 6 درصدی عمل سزارین در این بیمارستان خبر داد و گفت: ماهانه 550 عمل زایمان در این بیمارستان انجام می گیرد که درصد کمی از این اعمال طبق تشخیص پزشک معالج و به ضرورت به سزارین ختم می شود.
اسلامیان در خصوص زباله های عفونی بیمارستان گفت: زباله های عفونی بیمارستان توسط دستگاهی بنام اتوکلاو زباله استریل و بی خطر شده و سپس به مانند زباله های خانگی در زباله دان دفن می شوند.
رئیس بیمارستان رازی تربت حیدریه به برنامه های آینده این بیمارستان اشاره کرد و افزود: راه اندازی سی تی اسکن با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال، ایجاد بخش نوزادان، افزایش حداقل 10 تخت در icu بیمارستان بخشی از برنامه های اولویت دار در آینده می باشد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید