بدون نظر
 
برای نخستین بار در کشور؛
دستگاه تسکین درد در تربت‌حیدریه بومی‌سازی شذ
تاریخ انتشار : ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۶:۱۴ ق.ظ
 
متخصصان شرکت دانش‌بنیان در تربت‌حیدریه با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توانستند یکی از دستگاه‌های فیزیوتراپی را بومی‌سازی و راهی بازار تجهیزات پزشکی کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ یک زوج جوان و فعال تربتی در شرکت دانش‌ بنیان تربت حیدریه با استفاده از توان داخلی و ظرفیت‌های موجود دستگاه فیزیوتراپی و تسکین درد را طراحی و بومی‌سازی کردند.

 

این دستگاه تسکین درد که هم‌اکنون جزئی از دستگاه‌های وارداتی بوده به همت متخصصان تربت‌حیدریه با نیمی از قیمت خارجی آن در اختیار نیازمندان قرار می‌گیرد.

 

تولید کننده این دستگاه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: این دستگاه تولید شده در واقع، دستگاه تسکین درد بدون هیچ‌گونه عوارض جانبی است که دردهای عضلانی و مزمن را تسکین می‌دهد.

 

محمد صفائی نسب بیان کرد: نمونه تولید شده در این شرکت دانش‌بنیان استانداردهای بیشتری نسبت به مشابه خارجی آن و همچنین حداقل نیمی از قیمت نمونه خارجی را دارد که امسال امیدواریم با افزایش ظرفیت تولید بتوانیم نیاز کشور را تامین کنیم.

 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان داشت: تسکین دردهای عضلانی، برطرف کردن گرفتگی و توان بخشی عضلات آسیب‌ دیده و کم توان از مزایای این دستگاه به شمار می‌رود.

 

خسروی گفت: محصول دانش‌بنیان یک دستگاه تسکین درد است که با فرستادن سیگنال‌های الکتریکی باعث کاهش اسپاسم، گرفتگی و رفع درد از عضله می‌شود و از طرفی افزایش خون‌رسانی به ناحیه آسیب‌ دیده را به‌همراه دارد و در استفاده طولانی مدت نیز باعث تقویت عضلات تحلیل رفته می‌شود.

 

وی اضافه کرد: استقبال مردم در نمایشگاه‌ها از این دستگاه‌ها با بازدیدهای حضوری فوق العاده بوده، چون این دستگاه بدون عوارض جانبی و آسیبی، باعث تسکین دردهای مضمن و طولانی مدت تسکین پیدا کند.

 

این شرکت فناور که با مدیریت زوج جوان فارغ التحصیل فعالیت می‌کند مجوز پارک علم و فناوری خراسان و پروانه تولید وسیله پزشکی را از وزارت بهداشت دریافت کرده‌است.

 

با داخلی سازی دستگاه تسکین درد در این مجموعه دانش‌بنیان، سالانه از خروج ۵۰۰ هزار دلار ارز از کشور جلوگیری می‌شود.

 

در حال حاضر بیش از ۶۰ شرکت فناور در مرکز رشد و فناوری تربت‌حیدریه فعالیت می‌کنند که بخشی از آنها محصولات خود را به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌کنند.

 

تربت‌حیدریه به‌عنوان قطب علمی جنوب خراسان رضوی با بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۲۵۰ عضو هیئت علمی، دارای ۷ مرکز دانشگاهی شامل؛ دانشگاه دولتی، علوم پزشکی، فرهنگیان، آزاد اسلامی، فنی مهندسی، علمی‌کاربردی و پیام نور است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
حوزه علمیه سنگر علمی و معنوی در برابر هجمه‌ها است تسهیلات بسیج سازندگی محرک توسعه اقتصادی تربت‌حیدریه تحول اساسی در ناوگان حمل و نقل تربت‌حیدریه بیستمین مرکز مشاوره سپاه خراسان رضوی افتتاح شد اهدای ۱۸ سری کمک جهیزیه به نوعروسان نیازمند در تربت‌حیدریه توسعه آموزش، راهکاری مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی هنر، ابزاری مؤثر در تعالی نظام آموزشی کادرسازی جامعه اسلامی با معلم شکل می‌گیرد ضربه نهادهای اطلاعاتی و امنیتی تربت‌حیدریه به محفل یمانی‌ها فتنه بزرگ داخلی؛ تهدیدی فراتر از حمله نظامی است مذاکره باید اصول انقلاب را حفظ کند جهش تربت‌حیدریه در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort