بدون نظر
 
درآسنانه بهار؛
پایتخت ابریشم ایران به استقبال زائران نوروزی رفت
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ در ۸:۱۲ ق.ظ
 
شهرستان تربت‌حیدریه به‌عنوان دروازه جنوبی به مشهدالرضا علیه‌السلام این روزها خود را محیای پذیرایی از زائران و مسافرانی می‌کند که پا به حریم قدس رضوی می‌گذارند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان‌تربت»؛ تربت‌حیدریه در ۱۴۰ کیلومتری به مشهدالرضا در شاهراه اصلی جنوب به شمال کشور قرار گرفته و همه ساله پذیرای زائران و مسافران نورزی است.

 

شهرستان تربت حیدریه شاهراه اتصال بین استانهای جنوبی و غربی کشور با مشهد مقدس می‌باشد و با توجه به عبور روزانه هزاران زائر و مسافر از اهمیت بسزایی در عرصه‌های تفریحی و گردشگری برخوردار است.

 

علاوه بر محصول زعفران و ابریشم که ۷۰ درصد تولید جهان و ایران را به خود اختصاص داده، مزیت‌های همچون پسته و باغات آلو و آلوچه در کنار مناطق تفریحی و گردشگری و معادن غنی و غار نمک حصار یزدان این شهرستان را به نقطه‌ای در دروازه جنوبی مشهدالرضا علیه السلام تبدیل کرده که همه ساله شاهد حضور زائران و مسافران نوروزی است

 

این شهرستان دارای آبشار، چشمه سارها، جنگل‌های طبیعی، مناطق کوهستانی جذاب و رودخانه‌های زیبا است که نمونه هایی از جاذبه‌های طبیعی ایران محسوب می‌شود.

 

چهار پایگاه استقبال از زائران در ورودی‌ها آماده خدمت‌رسانی است

 

رئیس ستاد خدمات سفر تربت حیدریه گفت: این سناد با مشارکت نهادهای غیر دولتی و ۴۰ ارگان دولتی از ۲۵ اسفند امسال تا روز سیزدهم فروردین ماه جاری پذیرای بیش از یک میلیون زائر و مسافر نوروزی در محورهای گردشگری این شهرستان خواهد بود.

 

علی محمدی، بیش‌ترین میزان بازدید زائران و مسافران نوروزی در سال گذشته را از مجموعه فرهنگی و تاریخی قطب الدین حیدر، آستان مقدس احمدالرضا (علیه‌السلام)، آبشار زیبای رودمعجن، رودخانه حصار، کارگاه‌های ابریشم کشی بخش بایگ، مزاربی‌بی حسنیه و مجموعه تاریخی شیخ حیدر کدکنی، مزار غنچی و همچنین روستاهای گردشگر پذیر بکاول، کامه، رودخانه و حاج بیگی عنوان کرد.

 

وی تصریح کرد: چهار دفتر خدمات مسافرتی، هدایت و راهنمایی زائران و مسافران داخلی و خارجی را در این شهرستان بر عهده دارند،

 

محمدی در خصوص اقامت زائران نوروزی اظهار کرد: برای اقامت شبانه گردشگران و زائران ایرانی و خارجی، چهار باب خانه مسافر، ۲ باب مهمانپذیر و ۱۳ باب اقامتگاه، با ظرفیت ۵۷۰ نفر آماده پذیرایی و اسکان در ایام نوروز شده‌اند.

 

دبیر ستاد خدمات سفر تربت حیدریه گفت: در حوزه اسکان ۱۷ اقامتگاه رسمی شامل اقامتگاه بومگردی، خانه مسافر و مهمانپذیر، آماده‌سازی ۱۰۰ کلاس درس برای اسکان مسافران و به ویژه فرهنگیان، هشت زایرسرا، بقعه متبرکه، حسینیه و مسجد و همچنین ۲ باب سالن ورزشی مهیا شده‌است.

 

وی با بیان اینکه چهار پایگاه استقبال و پذیرایی در ورودی‌ها و خروجی‌های شهرستان تدارک دیده شده، گفت: همچنین ۲ بازارچه نوروزی، ۶ پایگاه ثابت و سیار هلال احمر، ۲۱ پایگاه اورژانس و آمبولانس و تدارک ۱۲ تیم گشت بازرسی و نظارت نیز فراهم شده‌است.

 

هشت بقعه متبرکه پذیرای زائران در طرح آرامش بهاری 

 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه ۸ بقعه متبرکه پذیرای زائران و مسافران نوروزی است، افزود: طرح آرامش بهاری در سه حوزه خدماتی و رفاهی، فرهنگی و مذهبی و اطلاع رسانی و تبلیغات تدارک دیده شده‌است.

 

وی تصریح کرد: در حوزه خدماتی و رفاهی، نظافت و آراستگی بقاع متبرکه برای میزبانی از زایران، تعطیل کردن فعالیت‌های عمرانی و آماده‌سازی فضاهای اسکان صورت گرفت.

 

نوائیان با بیان اینکه در هر امام‌زاده یک مبلغ یا مبلغه پاسخگوی سووالات شرعی زایران و مجاوران خواهند بود، افزود: طرح آرامش بهاری تربت حیدریه در مزار بی‌بی‌حسنیه، امام‌زاده احمدرضا، مجتمع بین‌راهی امام رضا (علیه‌السلام) کنار کارخانه کاشی، بی‌بی حشمت در ده پایین، امام‌زاده عبدالله در روستای قنچی، در زاوه در امام‌زاده سدابراهیم در روستای نصرآباد، امام‌زاده سدحسین در حشمت‌آباد و امام‌زاده سلیمان در روستای سلطان سلیمان و در شهرستان مه‌ولات نیز در امام‌زاده سیدمحمد محترم در حال انجام است.

 

نوائیان اظهار داشت: در قالب این طرح، اقامه نماز جماعت در ۲ نوبت، بهره‌مندی خانواده‌ها از خدمات مشاوره خانواده و همچنین اقامت شبانه در داخل بقاع متبرکه فراهم شده و امی‌دواریم بتوانیم با اجرای مطلوب برنامه‌ها رضایت کسافران و زائران فراهم شود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
هدف دشمن در فتنه ۸۸ براندازی نظام بود کمبود گاز نتیجه توسعه صنعتی ۲۰ ساله است اجرای «طرح مردم» برای افزایش اشتغالزایی نهم دی ۵۷ گنجینه‌ای در سینمای تربت‌حیدریه فضای مجازی میدان جنگ شناختی و ادراکی زنان است اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به میراث فرهنگی تربت حیدریه اصلی‌ترین بنای میراثی تربت‌حیدریه قطب‌الدین حیدر است ۲ اقامتگاه بوم‌گردی در تربت‌حیدریه افتتاح شد امنیت و آرامش در جامعه مستلزم اجرای عدالت اجتماعی است نگاه غرب به زنان ابزاری است اشتغال مهم‌ترین دغدغه دونده المپیکی تربت حیدریه جنگ شناختی عامل اصلی سقوط سوریه بود
hacklink al hack forum organik hit