بدون نظر
 
خیرین پای کارند؛
جبران کمبود فضای آموزشی و کارنامه موفق خیرین مدرسه‌ساز در تربت‌حیدریه
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۲ در ۱۲:۲۵ ب.ظ
 
کمبود فضای آموزشی مهم‌ترین چالش نظام تعلیم و تربیت در خطه تربت‌حیدریه است و طبق گفته مسئولان اکنون ۶۸ درصد مدارس ابتدایی دو شیفت هستند و امروز خیرین پای کارآمدند تا این کمبود را جبران کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خیری تابان تریت، یکی از ظرفیت‌های عظیم و به یادگار در منطقه تربت‌حیدریه خیران نیک‌اندیش و نیکوکاری است که بیش‌ترین تمرکز خود را در حوزه مدرسه‌سازی و بهداشت و درمان معطوف کردند و بهره آن را مردم برده‌اند. 

 

حوزه مدرسه‌سازی یکی از نیازهای اساسی کشور است و خیرین که اغلب فرهنگیان و معلمان بازنشسته و یا وابستگان انها هستند با درک این مطلب که هرآنچه که باید کشور پیشرفت و تعالی داشته‌باشد باید از مدرسه خوب شروع شود اقدام به ساخت مدارس با تجهیزات هوشمند می‌کنند.

 

اما با همین وجود یکی از چالش‌های اصلی و یا بهتر است بگوئیم مهم‌ترین آن کمبود فضای آموزشی بخصوص در خطه تربت‌حیدریه است که هنوز بسیاری از مدارس به همین علت دوشیفت هستند.

 

کمبود فضای آموزشی چالش مهم آموزش و پرورش تربت‌حیدریه 

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه کمبود فضای آموزشی را چالش اساسی و عمده نظام تعلیم و تربیت این خطه عنوان کرد و افزود: با برنامه ریزی انجام شده، البته به ناچار و با دو شیفت کردن مدارس، مشکل فضای آموزشی تقریبا حل شده‌اما این مشکل ممکن است در سال‌های اتی افزون شود.

 

حجت صالحی گفت: در حال حاضر ۴۷ هزار دانش آموز و ۲۸۵ فضای آموزشی داریم که ۶۸ درصد مدارس ابتدایی شهر و ۱۸ درصد متوسطه اول نیز دو شیفت هستند.

 

وی افزود: در حال حاضر در شهر تربت حیدریه ۱۰ مدرسه فرسوده نیازمتد تخریب و بازسازی است و این در حالی است که سرانه فضای آموزشی در شهر تربت حیدریه ۳. ۸ متر مربع است، در حالی که میانگین استانی ۴. ۳ و کشوری ۵. ۷ متر مربع است.

 

مدیر آمورش و پرورش تربت‌حیدریه بیان کرد: شهر تربت حیدریه ۱۳ هنرستان دارد که ۴ هنرستان دخترانه و ۹ هنرستان دخترانه است و همچنان فضای هنرستانی احساس می‌شود.

 

خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه ۱۵ قرارداد ساخت امضا کردند

رئیس هیات مدیره مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه گفت: خیران مدرسه‌ساز این شهرستان ۱۵ تفاهمنامه به ارزش ریالی ۴۹۰ میلیارد ریال به امضا رسانیده‌اند که بر اساس آن ۴۹ کلاس درس در قالب هشت مدرسه خواهند ساخت.

 

ایمان سلطانی افزود: سقف زمانی اجرای کل این تعهدات پایان سال ۱۴۰۳ است و به صورت صد در صدی خیرساز یا مشارکتی با اداره نوسازی مدارس ساخته می‌شود.

 

وی ادامه داد: همچنین از شهریور پارسال طرح پویش مشق خیران در این شهرستان کلید خورد که بر این اساس خیران، نوشت افزار، کیف و لباس فرم دانش‌آموزان نیازمند را متقبل می‌شوند.

 

رئیس هیات مدیره مجمع خیران مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه گفت: بر این اساس شهریور پارسال مایحتاج مورد نیاز ۲ هزار و ۱۰۰ دانش‌آموز به مبلغ سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال و شهریور امسال نیز ما یحتاج هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز معادل پنج میلیارد ریال نوشت افزار خریداری و اهدا شد.

 

سلطانی افزود: با پیگیری‌های مستمر مدیریت آموزش و پرورش تربت‌حیدریه، این مجمع و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان موفق شده‌است ۱۱ طرح که در سال‌های قبل اجرای آن مسکوت مانده‌ بود را به مرحله اجرا و افتتاح برساند که از جمله آنها می‌توان به طرح مدرسه سه کلاسه روستایی “باغمیان”، مدرسه یک کلاسه روستای “خورق”، مدرسه ۶ کلاسه زنده یاد “الهام سلطانی” و سالن اجتماعات زنده یاد صالحان اشاره کرد.

 

کلنگ‌زنی خیران مدرسه‌ساز در تربت‌حیدریه.

در ادامه فعالیت‌ خیران نیک‌اندیش در خطه تربت‌حیدریه صبح امروز علاوه بر افتتاح آموزشگاه بانو ایران جامع الصنایع در روستای حاجی‌یار دو آموزشگاه خیرساز  ۶ و ۹ کلاسه در بولوار شهید باهنر و خیابان آیت‌الله طالقانی کلنگ زنی شد.

 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه در این خصوص اظهار کرد:   آموزشگاه ۳ کلاسه بانو ایران جامع‌الصنایع در روستای حاجی‌یار توسط مسعود جامع الصنایع به نیت از مادر مرحوم خود در زمینی به مساحت ۱۳۴۰ متر و زیر بنای ۳۰۰ متر با اعتبار ۳ میلیارد تومان به صورت مشارکتی ۵۰ درصد با اداره کل نوسازی احداث شده‌است.

 

سید امیر حسینی تصریح کرد: آموزشگاه متوسطه دوم دخترانه ۹ کلاسه خیابان آیت‌الله طالقانی ۱۸ توسط خیر نیک‌اندیش ملوکی به نیابت از پدر و مادر همسرش در زمینی به مساحت ۱۵۶۰ متر احداث می‌شود.

 

وی بیان داشت: همچنین کلنگ احداث آموزشگاه ۶ کلاسه در بلوار شهید باهنر توسط خانم فرشته ناصر قرایی به نیابت از همسر خود سرهنگ بیداری در زمینی به مساحت۸۴۰ متر و زیربنای ۴۹۰ متر بر زمین زده شد و قرار است به مانند سایر پروژه به صورت مشارکتی با اداره کل نوسازی احداث شود.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی خراسان رضوی در تربت‌حیدریه برخورداری ۱۰۰ درصدی مردم تربت‌حیدریه از نعمت گاز گزارش ویدیویی از آخرین وضعیت جاده تربت حیدریه به زاوه مهم‌ترین تکلیف در انقلاب اسلامی جهاد تبیین است انقلاب اسلامی الگویی نوین در مبارزه با استبداد است نگهداری راه‌های تربت‌حیدریه ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد ۸۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی تربت‌حیدریه شد افزایش ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در شرکت نفت تربت‌حیدریه املاک و ذخایر مازاد دولت باید در خدمت مردم باشد ۳۵۰ خوابگاه متٱهلی دانشجویی سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد تیم طرقبه قهرمان مسابقات دوی صحرانوردی خراسان رضوی شد سوءمدیریت و خودتحریمی چالش‌های اصلی کشور است
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort