بدون نظر
 
رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌ حیدریه:
524 میلیارد ریال در ورزش تربت‌ حیدریه سرمایه‌گذاری شد
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۲ در ۱۲:۱۲ ب.ظ
 
رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌ حیدریه گفت: از فاصله هفته تربیت بدنی پارسال تا امسال، مبلغ 524 میلیارد ریال در امور عمرانی ورزش این خطه، توسط دولت و بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده‌است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، مجید رضایی ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته تربیت‌بدنی اظهار داشت: 359 میلیارد ریال از این مبلغ سهم دولت که البته نماینده این منطقه در مجلس نیز برای جذب آن مساعدت کرده‌است.

وی با بیان اینکه 140 میلیارد ریال از این مبلغ توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شد، اظهار داشت: بقیه مبلغ یاد شده توسط افراد نیکوکار و بدون هیچ چشم‌داشتی تامین شده‌است.

رضایی گفت: از جمله امور عمرانی مهم انجام شده می‌توان به بازسازی مجموعه ورزشی تختی و پیست دو و میدانی، آغاز عملیات تکمیل استخر سرپوشیده شهرک ولیعصر(عج)، تکمیل سالن طبقاتی، دیوارکشی مجموعه ورزشی بخش رباط سنگ (جلگه رخ)، بهسازی سالن کشتی، احداث زورخانه شهر کدکن و روستای فرزق، احداث سالن اختصاصی ووشو و احداث ۲ مجموعه سوارکاری یاد کرد.

رضایی اضافه کرد: البته تکمیل استخر شهرک ولیعصر(عجل الله) با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی، 240 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که تاکنون تنها صد میلیارد ریال آن جذب و در سفر اخیر معاون رییس سازمان برنامه بودجه کشور به تربت‌ حیدریه، قول تامین بقیه آن اخذ شد.

رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌ حیدریه گفت: بر این اساس می‌توان اعلام کرد با توجه به اقدامات زیرساختی دولت سیزدهم، اکنون سرانه فضای سرپوشیده فضای ورزشی این خطه پنج دهم و فضای روباز ورزشی نیز به 48 صدم مترمربع رسیده‌است.

رضایی با بیان اینکه اکنون 47 هیات ورزشی فعال داریم، گفت: شمار ورزشکاران سازمان یافته شهرستان 15 هزار و 257 نفر است که 9 هزار و 170 نفر از این تعداد، مرد و علاقه مندان به حوزه ورزش اکنون در 64 باشگاه که 30 باشگاه آن مشترک، 25 باشگاه ویژه بانوان و بقیه اختصاصی آقایان می‌باشد، در رشته‌های مختلف مشغول انجام تمرینات ورزشی هستند.

وی در بخش دیگری از رشد یک و نیم درصدی در حوزه قهرمانی نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: کسب هزار و 62 عنوان مختلف در میادین داخلی و بین‌المللی و سهم بانوان از این تعداد نیز، 693 مدال است.

رییس اداره ورزش و جوانان تربت‌ حیدریه شمار نیروهای این اداره را 10 نفر عنوان و اظهار کرد: نیمی از این نیروها غیررسمی و اگر نگوییم بیش از نیروهای رسمی کار می‌کنند، اما حداقل کمتر از آنها فعالیت ندارند

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه امسال انسداد مرزهای خراسان رضوی به اتمام می‌رسد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort