



به گزارش تابان تربت؛ حجت الاسلام محمدرضا عصمتی، مدیر حوزه علمیه مرحوم هراتی، صبح امروز و در آستانه ولادت با سعادت امیرالمومنین علی علیه السلام در دیدار با جمعی از پدران طلاب علوم دینی در ابتدا به روایتی از امام معصوم علیه السلام اشاره کرد و افزود: امام معصوم فرمودند که همه انسانها بعد از مرگ پرونده اعمالشان بسته می شود جز سه گروه که پرونده اعمالشان همچنان باز خواهد ماند.
وی تصریح کرد: گروه اول کسانی هستند که علمی از خودشان به جا گذاشتند و تا زمانی که از ان علوم مردم بهره مند باشند، پرونده اعمالشان باز است و گروه دوم و سوم کسانی هستند که صدقه جاریه می دهند و دارای فرزند صالحی باشند که بعد از آنان برای والدین دعا کنند، لذا خداوند پرونده عمل این اشخاص را نمی بندد.
حجت الاسلام عصمتی بیان کرد: یقینا هر سازمان و نهادی نیرویی که می پذیرد گزینش می کند و در حوزه علمیه هم همین گونه است و طلاب ابتدای امر گزینش می شوند، منتهی این گزینش باید هم در آموزش و هم تعلیم و تربیت بعنوان یک تکلیف انجام شود.
وی خاطر نشان کرد: پدران طلاب هم نسبت به تربیت فرزندان خود مسوولیت دارند و همین که از نزدیک در جریان امور باشند و با حوزه ارتباط داشته باشند لازم است.
امام جمعه تربت حیدریه گفت: مردم شهر تربت حیدریه تعصب دینی و مذهبی قوی دارند و این شهر به نام حیدر نامگذاری شده و علمای بزرگی در این خطه پرورش یافته و خدمات گسترده ای به جهان اسلام ارایه کردند.
حجت الاسلام محمدرضا عصمتی گفت:طلاب علوم دینی استعداد رسیدن به قله های بالای علمی و حوزوی را دارند و یقینا مراودات و ارتباطات خانواده با حوزه علمیه در رشد فرزندان اثر گذار است.
مدیر حوزه علمیه مرحوم هراتی بیان کرد: در حال حاضر که نیمی از سال گذشته با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا از فعالیت های حوزه راضی هستیم اما به این مقدار اکتفا نمی کنیم و می خواهیم طلاب بهتر از این باشند، لذا امسال سه نفر از طلاب شهرستان از نخبه های حوزوی خراسان هستند و امیدواریم با ادامه این فعالیت ها در چند سال آینده تعداد نخبگان بیشتری داشته باشیم.
وی گفت: در حوزه دروسی که طلاب در سال اول می خوانند۳۰ سال آینده حتی اگر مجتهد هم شدند این دروس را باید یاد داشته باشد، لذا فراگیری علوم حوزوی زحمت دارد ولی نتیجه خوبی بهمراه خواهد داشت.
در پایان این دیدار هدیه ای به رسم یادبود به پدران طلاب اهدا شد.
شهرستان تربت حیدریه بعنوان یکی از قطب های علوم حوزوی خراسان رضوی دارای دو حوزه علمیه برادر و یک حوزه علمیه خواهر است که در آنها بیش از ۴۰۰ طلبه و روحانی برادر و خواهر از سطح یک تا سطح چهار(دکترا) تحصیل و تدریس می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید