



سیامک نجد در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: یکی از شاخصه های مهم واحد صنفی دارا بودن پروانه کسب است و همشهریان باید قبل از انجام هر معامله از مجاز بودن آن واحد اطمینان و پیش از خرید و فروش از صحت و سلامت خودرو توسط مدیر نمایشگاه و کارشناسان فنی مطئمن شوند.
وی تصریح کرد: خریداران مندرجات سند را با شماره شاسی و شماره موتور مطابقت داده و پس از دریافت اسناد خودرو از مدیر نمایشگاه خرید خود را انجام دهند، ضمن آنکه مخارج قطعی سند خودرو با فروشنده می باشد.
نجد خاطر نشان کرد: تمامی بدهی های خودرو اعم از خلافی راهنمایی و رانندگی، دارایی و عوارض شهرداری تا لحظه فروش با فروشنده بوده و تنها مخارج پلاک جدید با خریدار است.
وی افزود: قولنامه باید در سه برگ رسمی اتحادیه با مهر و امضا مدیر نمایشگاه یک برگ تحویل فروشنده، یک برگ تحویل خریدار و برگ سوم در بایگانی نمایشگاه باقی بماند.
نائب رئیس اتحادیه نمایشگاههای اتومبیل بیان کرد: تاکسی تلفنی هائی که تاریخ اعتبار پروانه کسب شان به پایان رسیده و یا هنوز پروانه دریافت نکرده اند برای طی مراحل قانونی به دفتر اتحادیه مراجعه کنند.
نجد اظهار داشت: در شهرستان تربت حیدریه 130 نمایشگاه خودروهای سبک و سنگین و 30 تاکسی تلفنی فعالیت دارند که اتحادیه صنف نمایشگاهها، دفاتر نمایندگی فروش خودرو سبک و سنگین( خارجی و داخلی)، موسسات اتومبیل کرایه و دفاتر معاملات تاکسی، مینی بوس و اتوبوس و موتور سیکلت زیر مجموعه این اتحادیه فعالیت می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید