



به گزارش تابان تربت به نقل از ایرنا، محمود امیری افزود: نیاز آبی این شهرستان در شبانه روز 670 لیتر در ثانیه است که با توجه به ظرفیت تولید آب در تربت حیدریه 200 لیتر در ثانیه کسری دارد.
وی گفت: برای تامین آب تربت حیدریه 29 حلقه چاه در مدار آبرسانی قرار دارد.
مدیرعامل آب و فاضلاب تربت حیدریه اظهار داشت: در صورت رعایت کردن الگوی مصرف آب توسط مشترکان این شهرستان که سال گذشته نیز همکاری خوبی داشتند امسال نیز قطعی آب کمتری در شهر تربت حیدریه خواهیم داشت.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب تربت حیدریه مسوولیت تامین آب 54 هزار مشترک در حوزه جمعیت شهری و 34 روستای حاشیه این شهر را برعهده دارد.
او اظهار کرد: برای تامین کمبود آب در تربت حیدریه پروژه ملی آبرسانی در حال ساخت است که اگر در مدار آبرسانی قرار گیرد مشکل تامین آب در این شهر حل خواهد شد.
وی در خصوص کیفیت آب نیز گفت: در جهت تامین کیفیت آب مصرفی مشترکین این شهرستان تمامی آزمایشهای میکروبی و شیمیایی توسط واحد کنترل کیفیت این اداره انجام می شود.
امیری افزود: هزینه استحصال، انتقال و توزیع آب بدون در نظر گرفتن قیمت آن برای شرکتهای آبفای تربت حیدریه در هر مترمکعب بیش از 10 هزار ریال می است که از مشترکین تنها 30 درصد آن دریافت می شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید