



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سید جواد حسینی صبح امروز در نخستین جلسه شورای اداری تربتحیدربه اظهار کرد: تمام ساختارهای اداری سازمان بهزیستی اعلام شده محدود شود و تنها جایی که مجوز گسترش آن را دادند اورژانس اجتماعی است.
وی تصریح کرد: جای ساختار مددکار اجتماعی در آموزش و پرورش برای محافظت دانش آموزان خالی است که این ساختار اکنون در بهزیستی فعال است و
نزدیک به ۴۰۰ اورژانس اجتماعی داریم که روزانه حرارت معضلات اجتماعی را احساس میکنند و تنها دستگاهی است که در کنار پلیس در صحنه خدمات حرفهای و امدادی ارائه میدهد.
معاون وزیر رفاه به مطالبه راهاندازی اورژانس اجتماعی در جلگه رخ اشاره کرد و افزود: اورژانس اجتماعی محدودیتهای قانونی دارد و طبق قانون باید بالای ۵۰ هزار جمعیت باشد، البته سعی میکنیم این قاعده را بشکنیم و یک اورژانس اجتماعی برای جلگه رخ مجوز بگیریم.
حسینی با تٱکید بر اینکه اصل فعالیت ماده ۱۶ نباید در بهزیستی باشد، افزود: در حوزه معتادان متجاهر و کمپ ماده ۱۶ ضروری است این افراد سازماندهی شوند، البته ما معتقدیم ماده ۱۶ را باید از بهزیستی بگیرند، لذا در این دوره نه مجور میدهیم و نه مجوری تمدید میکنیم، چرا که مٱموریتهای بهزیستی، حرفهای مشارکتی و خیرخواهانه است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر ۸ میلیون جمعیت هدف داریم و تقریبا ۱۰ درصد جمعیت کشور را شامل میشوند که از پیش از تولد تا بعد از مرگ خدمات مستمری و یا غیر نقدی و حمایتی دریافت میکنند.
حسینی با بیان اینکه سالانه ۶۷ هزار تصادفات جادهای منجر به معلولیت داریم، افزود: اگر بتوانیم این تصادفات را کم کنیم خدمات بیشتری به جامعه هدف ارائه میکنیم.
معاون وزیر راه ادامه داد: ناترازی در بهزیستی بین خدماتی که باید ارائه بدهیم با منابع و نیروی انسانی که داریم بالاست و بهعنوان مثال در همین تربتحیدریه ۴۵ مرکز خدماتی با ۴۲ پرسنل باید ۱۷۰ خدمت ارائه بدهند.
حسینی بیان کرد: در حال حاضر ۲.۴ صدم بودجه عمومی کشور به سازمان بهزیستی اختصاص یافته و مجلس امسال ۴۰ درصد مستمری ماهانه افراد تحت حمایت بهزیستی را افزایش داده است.
رئیس سازمان بهزیستی در خصوص مطالبات مجموعه تحت پوشش در این خطه گفت: تمام پشت نوبتیهای را سعی میکنیم تا سال آینده مستمری ماهانه برقرار شود و زنان سرپرست خانوار روستایی نیز بیمه روستایی و عشایری رایگان شوند.
وی با اشاره به اینکه امسال ۱۶ هزار میلیارد تومان به اشتغال مددجویان بهزیستی اختصاص یافته، افزود: البته با بررسی که انجام دادیم حدود ۴۰ درصد این تسهیلات منجر به اشتغال پایدار نمیشود و بعد از یک سال اقساط این تسهیلات و ورشکستگی نصیب مددکار میشود.
حسینی گفت: برهمین اساس برای جلوگیری از این معضل در گام نخست احساس کردیم نیازمند تسهیلگری شغلی هستیم که ۵۰۰ نفر آموزش دیدند تا افراد که تسهیلات میگیرند هدایت شوند.
وی بیان کرد: در گام بعدی نیز صندوق حمایت از اشتغال معلولان را راهاندازی کردیم و از اردیبهشت آغاز به کار میکند تا برای هدایت و فرصتهای سرمایهگذاری و کمک مالی رقم اشتغال افزایش یابد.
معاون وزیر رفاه افزود: در گام سوم اعلام کردیم تسهیلات در قالب شرکتهای تعاونی پرداخت میشود تا با ایجاد فرصتهای شغلی هدایت و پایداری شکل بگیرد، بنابراین در گام نخست پروژه پنلهای خورشیدی را برای افراد تحت حمایت اجرا میکنیم که مددجو نه به بانک میرود و نه نیاز به ضامن دارد و با اجرای این طرح ماهانه ۴.۵ میلیون تومان دریافت میکند.
حسینی گفت: بنابراین با کمک مسئولان منطقه تربتحیدریه چنانچه زمینی برای مزرعه پنل خورشیدی اختصاص بدهند، قول مساعد میدهیم امسال با راهاندازی پنلهای خورشیدی حتی یک مددجو بدون اشتغال نماند.
رئیس سازمان بهزیستی به اختصاص ۶ میلیارد تومان بودجه برای ساخت اداره بهزیستی در سالجاری اشاره کرد و گفت: امسال برای تمام افراد تحت پوشش نیازمند، ویلچر و سمعک تٱمین میشود.
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید