



به گزارش خبرنگار تابان تربت، رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی صبح امروز در ششمین جلسه شورای اداری تربت حیدریه اظهار کرد: شرایط حال حاضر کشور بسیارسخت است و با یک بررسی آماری در می یابیم که ویروس منحوس کرونا قدرت های اقتصادی بزرگ دنیا را با مشکل مواجه کرده و علاوه بر اینکه اقتصاد آنها رشد منفی را تجربه می کند، نرخ بیکاری این کشورها از 3 به 10 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه در این شرایط حساس نیازمند مشارکت مردم و سرمایه گذاری بخش خصوصی هستیم، افزود: تحریم ها اثر جدی بر اقتصاد کشور گذاشته، هر چند از این پیج هم عبور خواهیم کرد اما برای ایستادن مقابل قدرت ها باید هزینه بدهیم.
رسولیان خاطر نشان کرد: در استان خراسان رضوی بزرگترین واحد های صنعتی گندله و کستانتره در حال اجراست و برخی به بهره برداری رسیده و برخی دیگر نیز در حال اجراست، لذا برای حمایت و تشویق و ترغیب سرمایه گذاران بخش خصوصی تفاهم نامه هایی با مشارکت مسئولان دستگاههای اجرایی و سازمانها و نهادها منعقد شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه 1276 پروژه بخش خصوصی در این استان در حال اجراست، افزود: از این میزان پروژه ها 232 طرح به بهره برداری رسیده است.
بالغ بر 7 هزار میلیارد تومان پروژه خراسان رضوی آماده بهره برداری است
رسولیان با اشاره به اینکه در معادن سنگان خواف محصول معدنی غنی و فراوان داریم، اظهار داشت: می توان این محصولات اولیه و خام را در شهرهای اطراف به دیگر محصولات مورد نیاز کشور تبدیل کرد، لذا معادن سنگان باید خوراک اولیه صنایع این استان را تامین کنند.
وی ابراز داشت: در حال حاضر در خراسان رضوی 7 هزار میلیارد تومان پروژه اماده بهره برداری داریم و ممکن است در هفته دولت افتتاح نشود و برای برخی از این پروژه ها مانند کارخانه کاشی که برای آن 800 میلیارد تومان هزینه شده منتظر مقامات ملی بمانیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی اضافه کرد: در 3 هفته اخیر 3 واحد تولید رب گوجه فرنگی استان که بیش از 7 سال تعطیل بودند را دوباره به چرخه تولید بازگرداندیم.
وی با بیان اینکه 16 درصد واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی خراسان رضوی تعطیل هستند، افزود: این رقم در تربت حدیره 21 درصد است، لذا با مدیران دستگاههای اجرایی، سازمانها و نهادها و همچنین ستاد تسهیلات استان در حال رایزنی هستیم تا این واحدها به چرخه تولید بازگردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به فعالیت 268 شرکت دانش بنیان در این استان اشاره کرد و افزود: شرکت های دانش بنیان یکی از دغدغه های مدیران دستگاههای اجرایی است و با فعالیت بیشتر آنها می توان از واردات بی رویه کالا به کشور جلوگیری کرد، اما به شرطی که از توان متخصصان و مهندسان نیز حمایت شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید