



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ علی رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه صبح امروز در آئین تجلیل از خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ویژگی های حوزه خبر و خبررسانی، شفافیت و مطالبه گری است و هر گاه این کارکرد مهم از دست برود، شایعات و اخبار دروغ در جامعه منتشر میشوند.
وی با بیان اینکه مطالبه گری از دیگر ویژگیهای کار رسانه است، گفت: ما خیلی کارها میخواستیم برای مردم انجام دهیم و نتوانستیم و این وظیفه خبرنگاران است که به عنوان یک مطالبهگر پا به میدان بگذارند و از ما سوال بپرسند و توضیح بخواهند.
رستمی بیان کرد: امتناع از تزریق امید واهی و نیز پمپاژ ناامیدی در جامعه، از جمله موضوعاتی است که خبرنگاران باید با آن برخورد جدی داشته باشند.
فرماندار تربت حیدریه گفت: متاسفانه امروز برخی که خبرنگار نیستند، در فضای مجازی خود را خبرنگار و دلسوز مردم معرفی میکنند، تصور غلطی از خبر داشته و آن را با ایجاد فضای ملتهب و آشوب خبری، یکی میپندارند.
رستمی افزود: اینکه شهرستان به یک فضای ناامن و هرج ومرج خبری تبدیل شود، هنر خوبی نیست زیرا این رفتارها هزینههای مدیریت را بالا میبرد.
وی از رسانههای جمعی خواست تا ضمن پرهیز از حاشیه سازیها، تهمت و افترا، حیثیت عمومی شهرستان را با حب و بغضهای سیاسی و شخصی، به باد حراج نگیرند.
رستمی در بخش دیگری اظهار داشت: مطالعه تاریخ توسعه در این منطقه گویای این حقیقت بزرگ است که نمایندگان ادواری در مجلس شورای اسلامی هر کدام در حد توان خود و حتی بیشتر در توسعه و آبادانی این منطقه از هیچ تلاشی فروگذار نکردهاند و هر چند عملکرد هر نماینده قابل نقد است، اما اینکه بیایم و خط بطلان بر تمام عملکرد تمام نمایندگان بکشیم، به هیچ وجه کار مثبت، اخلاقی و انسانی نیست.
درخواست ساماندهی فضای مجازی در شورای تامین
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تربت حیدریه نیز در این مراسم گفت: با وجود عقبه و سبقه بزرگ فرهنگی رسانه های رسمی در این خطه به خصوص در سال های اخیر با دو مشکل اساسی مواجه شده اند که مانع پیشرفت آن ها شده است.
محمد حسنزاده افزود: نخستین و بزرگترین مشکل رسانه های این خطه، فقر مادی و به طبع آن تامین ابزار و لوازم کار و نیز مایحتاج اولیه در تولید خبر است.
وی گفت: به عبارت بهتر اگر سواد دانشگاهی و سواد رسانهای و فکر و قلم را کنار بگذاریم، خبرنگاران این خطه تقریبا با دست خالی به تولید و انتشار خبر میپردازند.
حسن زاده بیان کرد: شبکههای اجتماعی با سرعت و بدون هیچ نظارتی پا به میدان گذاشته و رشد کردند و البته از پارسال نیز به واسطه شرایط کرونا محدودیتها برای خبرنگاران بیشتر شد.
حسنزاده افزود: با وجودی که این خطه دارای پنج نشریه مکتوب، 2 خبرگزاری رسمی داری دفتر مستقل و 2 فصلنامه دانشگاهی است، اما متاسفانه بیشترین میزان تولید اخبار در حوزه فضای مجازی صورت میگیرد.
وی اظهار داشت: اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص میشود که همگان بدانند متاسفانه هیچ قانونی در حوزه فضای مجازی وجود ندارد تا بتوانیم سره را از ناسره و خبر راست را از خبر دروغ تشخیص دهیم.
حسنزاده همچنین گفت: در حالی که خبرنگاران واقعی برای تولید اخبار درست با کمترین میزان حقوق تلاشهای زیادی میکنند، اما متاسفانه مورد تهمت و افترا نیز قرار میگیرند و حتی گاهی با آنها رفتار ناصحیح و ناثواب هم میشود.
وی افزود: از فرماندار خواهش میکنم موضوع ساماندهی و نظارت بر فضای مجازی را در شورای تامین مطرح و با کمک دستگاه قضایی تدبیری بیاندیشند.
به گفته حسنزاده: متاسفانه امروز اخبار منتشر شده توسط افراد غیرمسوول و غیرموجه در فضای مجازی نه تنها کمکی به پیشرفت و توسعه و عمران این شهرستان نمیکند، بلکه در کنار بیارزش جلوه دادن تلاشهای صادقانه خبرنگاران، در فضای تربت حیدریه ایجاد هراس و دلهره میکنند.
وی همچنین اظهار داشت: تا این لحظه در فضای مجازی هیچ خبرنگار رسمی و اینترنتی دارای مجوز نداریم و لذا باید هویت افرادی که در این حوزه فعالیت میکنند، مشخص شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید