



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: امروز ملت انقلابی ایران اسلامی با حضور گسترده خود در یوم الله 22 بهمن پاسخ قاطعی به یاوه سرائی های ابر جنایتکاران و خیانکاران دنیا دادند.
وی با تقدیر از حضور گسترده مردم در راهپیسمائی 22 بهمن، اذعان کرد: مردم ایران اسلامی همیشه از مسئولان جلوتر هستند و به تکالیف الهی و انسانی خود در رسیدن به اهداف متعالی انقلاب و ارزشهای اسلامی عمل می کنند و می طلبد که همه مسئولان و کارگزاران نظام هم اینگونه باشند.
عصمتی به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: ما در 38 سال گذشته دائم بر بی اعتمادی به شیطان بزرگ تاکید می کردیم و کسانی که تا دیروز تحت عنوان عقلانیت و مذاکره گمان می کردند امریکا قابل اعتماد است با امدن ترامپ ماهیت واقعی سیاستمداران این کشورنیزبرای انها هم برملا شد.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی بیان داشت: اعتماد به آمرذیکا سراب است و اگر کسانی هنوز گمان می کنند که با رابطه و مذاکره با امریکا می توان مشکلات را برطرف کرد این تفکر هم سرابی بیش نیست.
.امام جمعه تربت حیدریه، وظیفه امروز جامعه اسلامی را حفظ دستاوردهای انقلاب برشمرد و افزود: امروز همه ملت ایران اسلامی با وحدت و روحیه جهادی و استکبار ستیزی باید از آرمانها و ارزشهای انقلاب صیانت کرده و در رسیدن به اهداف متعالی تلاش کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید