



سید محمد غرضی در گفتگو با خبرنگار صبح توس، اظهار داشت: در گذشته، وقتی مساله شورایی شدن رهبری مطرح شد؛ مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، رهبری جامعه را قبول نکرده و فرمودند که باید اختیار تام باشد تا با قدرت در برابر دشمن و جریانات ضد انقلاب ایستاد.
وی در خصوص وضعیت اقتصادی کشور و رکود حاکم بر تولید، اظهار داشت: دولت های سابق با واردات کالاهای بی کیفیت از کشورهایی همچون چین و کره، کشور را دچار رکود کردند و این رکود منجر به کاهش ارزش پول ملی و افزایش اشتغال در کشورهای صادرکننده شد.
غرضی با بیان اینکه متاسفانه تمامی دولت ها از گذشته تا کنون با گسترش واردات، روز به روز تولید را در کشور تضعیف کرده
وی با اشاره به ضرورت تقویت اراده دولت در تمام سطوح برای بهبود وضعیت اقتصادی، تاکید کرد: برای بهبود وضعیت اقتصادی، وجود اراده قوی در تمام سطوح نظام بسیار ضروریست و در کشورهایی که قوای آن با یکدیگر اختلاف دارند، ضمن ضایع کردن منافع ملی، زمینه نفوذ بیگانگان را فراهم می کنند.
غرضی افزود: متاسفانه دولت ها با پرداخت سودهای ۲۰ درصدی به سپرده ها، نقدینگی های سرگردان را روز به روز افزایش می دهند و این درحالیست که در هیچ صنعتی چنین چیزی را نمی توان مشاهده کرد.
وی با اشاره به پرداخت وام خرید خودرو خاطر نشان کرد: با توجه به فرسوده بودن سیستم حمل و نقل و مشکل تامین قطعات، مردم تمایلی برای خرید خودرو نداشتند و زمانی که دولت با این موضوع مواجه شد با پرداخت تسهیلات ۱۶ درصدی در حالی که قیمت وام در بازار ۴۰ درصد بود، جامعه را برای خرید خودرو تحریک کرد.
اقتصاد مقاومتی ضد فتنه و ضد رکود است
غرضی با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به اقتصاد مقاومتی یادآور شد: تاکنون فتنه های بسیار زیادی در کشور رخ داده اما بدترین نوع فتنه، فتنه اقتصادی است که متاسفانه برخی ها ضمن کاهش ارزش پول ملی و افزایش شکاف طبقاتی، فقرا را فقیر تر و اغنیا را غنی تر می کنند.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی ضد فتنه است، بیان کرد: اگر دولت ها خواص را بر حق عامه مردم ترجیح دهند، از بین می روند و این درحالیست که می بایست مستضعفین بر اغنیا ترجیح داده شود اما متاسفانه عملکرد دولت ها خلاف این اصول بوده است.
او با اشاره به ضرورت تعمیق وحدت و همدلی میان قوای سه گانه عنوان کرد: باید در تمامی سطوح مختلف نظام، اراده و خطوط قرمز تعریف شود و مسئولین با همدلی و تعامل، کارها را به پیش ببرند زیرا ایجاد اختلاف نتیجه ای جز تضعیف حاکمیت ندارد.
اشخاص و دولت ها مهم نیستند مهم عملکرد آنهاست
غرضی با بیان اینکه اشخاص و دولت ها مهم نیستند مهم عملکرد آنهاست، گفت: مجموعه توان کشور در قدرت سیاسی کشور خلاصه می شودو می بایست با این توان عظیم، در جهت رشد و اعتلای انقلاب و نظام تلاش کرد.
وی تاکید کرد: در طول تاریخ، ایران هرگز از این قدرت سیاسی بالا برخوردار نبوده و به همین دلیل امروز در برابر تمام جریانات ایستادگی و مقاومت کرده و معادلات منطقه را رقم می زند و تمام کشورها نیز به این موضوع اذعان داشته اند.
غرضی خاطر نشان کرد: طی چند دهه گذشته، قدرت سیاسی کشور به دلیل تکیه بر مردم افزایش یافته اما متاسفانه در بخش اقتصاد ضعیف عمل کرده ایم.
وی تصریح کرد: این نظام و انقلاب تا ابد پایدار خواهد ماند زیرا ملت ایران قبل از اینکه سیاسی باشند متدین هستند و در تمام عرصه های نظام حضوری فعال داشته و دارند.
مجلس دهم، مجلسی متعادل خواهد بود
غرضی با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: در حال حاضر، تنور انتخابات بسیار گرم بوده و جریان اجتماعی خوبی شکل گرفته است و امیدواریم شاهد مشارکت حداکثری و ۵۰ میلیونی مردم در انتخابات باشیم.
وی با اشاره به تلاش دشمنان انقلاب و اسلام برای مشارکت حداقلی مردم در انتخابات یادآور شد: دولتمردان آمریکا در سال ۹۲ منتظر مشارکت حداقلی مردم بودند تا با اقدامی نظامی بر جمهوری اسلامی ایران غلبه کنند اما حضور پررنگ مردم و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات منجر به عقب نشینی آنها شد.
وی با بیان اینکه مجلس دهم، مجلسی متعادل خواهد بود، تصریح کرد: چپی های تندرو از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت خواهند شد و مردم نیز به راستی های تندرو رای نخواهند داد و بنابراین مجلس شورای اسلامی معتدلی خواهیم داشت.
با شورایی شدن رهبری نمیتوان با قدرت در برابر دشمن و جریانات ضد انقلاب ایستاد
غرضی با اشاره به اهمیت نقش رهبری در مقابله با جریانات ضد انقلاب گفت: در موضوع رهبری، هیچ دانشمندی نمی تواند از طریق شورا، یک کشور را مدیریت کند و این موضوع را نیز نخواهد پذیرفت.
وی ادامه داد: در گذشته، وقتی مساله شورایی شدن رهبری مطرح شد؛ مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، رهبری جامعه را قبول نکرده و فرمودند که باید اختیار تام باشد تا با قدرت در برابر دشمن و جریانات ضد انقلاب ایستاد.
در فتنه ۸۸، دو بازنده و یک برنده وجود داشت
غرضی با اشاره به فتنه ۸۸ یادآور شد: بازنده اول، شخصی بود که چهار سال بعد دولت را تحویل گرفت و با همه قوا در گیر شد و اوضاع بگونه ای دیگر رقم خورد و بازنده دوم، میر حسین موسوی بود که بنده در آن زمان به او پیغام دادم که کسانی که در خیابان ها حضور دارند و و تجمع کرده اند، سربازان تو نیستند.
وی تاکید کرد: برنده اصلی فتنه۸۸، مردم بودند، زیرا وقتی مشاهده کردند که موضوع اصل انقلاب و نظام در میان است به میدان آمدند و حماسه ۹ دی را رقم زدند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید