زهرا خیری با اشاره به وضعیت قاچاق کالا در تربت حیدریه در گفتگو با تابان تربت، اظهارداشت: حمل و نقل ترانزیتی از مرز دوغارون با کشور افغانستان و تردد روزانه صدها دستگاه تریلر به منظور جابجائی کالاهائی همچون سیمان، مقدار زیادی از کالاهای قاچاق توسط این کامیون ها وارد کشور و شهرستان می شود و بجای آن سوخت و سایر کالاها نیز خارج می گردد.
وی احداث خط راه آهن ایران و افغانستان را بستری دیگر برای قاچاق کالا ذکر کرد و افزود: هر چند که خط راه آهن ایران و افغانستان تکمیل و راه اندازی نشده، ولی پروژه فوق از لحاظ اقتصادی نقطه عطفی در بروز شکوفائی رونق اقتصادی کشور و منطقه می باشد، اما این ارتباط می تواند زمینه حمل کالاهای قاچاق و سایر محصولات مشابه را فراهم کند.
خیری گفت: با توجه به اینکه برخی از محصولات استراتژیک در حوزه کشاورزی در منطقه تربت حیدریه تولید می شود، لذا به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات می تواند زمینه قاچاق و تخلفات محصولاتی همچون، پیاز زعفران، پیله ابریشم و دام را فراهم کند.
وی بیان داشت: با تدابیری که با همکاری و تعامل دستگاههای مربوطه اتخاذ شده، قاچاق کالا در تربت حیدریه بسیار محدود و اندک است و نقشی در نرخ بیکاری ندارد، لذا با توجه به اینکه در مسیر قاچاق کالا قرار داریم برای کشف و خنثی سازی باید تدابیری مهم اتخاذ شود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تربت حیدریه تاکید کرد: بر همین اساس برای مهار و کنترل ورود و خروج کالاهای قاچاق از شهرستان، باید علاوه بر ایجاد گلوگاه بازرسی و امنیتی در مسیرهای زاوه و مه ولات، سایر گلوگاهها نیز تقویت شوند.
خیری تصریح کرد: تجهیزات لازم و به روز برای کشف و خنثی سازی ترفندها، انجام آموزشهای دوره ای و مستمرو تخصیص اعتبارات لازم در این زمینه می تواند به روند مبارزه با قاچاق کالا در شهرستان کمک کند.
وی گفت: ورود گوشی های تلفن همراه از تهران بیشترین محصول قاچاق کالا را به خود اختصاص داده که علاوه بر اینکه این موضوع در دستور وزارت کشور و سایر دست اندرکاران قرار گرفته ما نیز آگاه سازی و اطلاع رسانی را به مردم و فروشنده ها انجام داده ایم.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید