کد خبر : 33676
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت‌حیدریه:

تیم سپنتای تربت‌حیدریه نیازمند حمایت جدی است

تیم سپنتای تربت‌حیدریه نیازمند حمایت جدی است

مجید رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «تابان تربت»؛ اظهار کرد؛ تیم سپنتا به‌عنوان شگفتی‌ساز مسابقات جام حذفی کشور این روزها در حال تمرین است تا در مرحله یک شانزدهم نهایی برابر مس کرمان به میدان برود.   وی تصریح کرد: این تیم به‌عنوان تنها تیم خراسان رضوی است که از مرحله مسابقات استانی

مجید رضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «تابان تربت»؛ اظهار کرد؛ تیم سپنتا به‌عنوان شگفتی‌ساز مسابقات جام حذفی کشور این روزها در حال تمرین است تا در مرحله یک شانزدهم نهایی برابر مس کرمان به میدان برود.

 

وی تصریح کرد: این تیم به‌عنوان تنها تیم خراسان رضوی است که از مرحله مسابقات استانی به جام خذفی کشور راه یافته که در گام نخست میزبان تیم شهدای چهار باغ البرز بود و بعد از اینکه این تیم برای برگزاری مسابقات حاضر نشد نتبجه سه بر صفر به نفع سپنتا اعلام شد.

 

رضایی افزود: در مرحله دوم تیم سپنتا به ارومیه رفت و بعد از یک بازی جذاب با برتری ۲ بر یک مقابل نود ارومیه به مرحله یک شانزدهم نهایی راه یافت.

 

رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه بیان کرد: در قرعه‌کشی مسابقات جام حذفی که از تیم سپنتا به‌عنوان شگفتی‌ساز این رقابتها یاد شد، مس کرمان به‌عنوان سومین حریف این تیم مشخص شد و قرار است ۲۰ بهمن در ورزشگاه آزادی تربت‌حیدریه به مصاف این تیم کرماتی برود.

 

وی با بیان اینکه تمام بازیکنان سپنتا بومی هستند، در عین حال از عملکرد هیئت فوتبال استان انتقاد کرد و افزود: قرار بود بعد از بازی با نود ارومیه از بازیکنان تقدیر شود، اما علاوه بر ابنکه تقدیر نشد حتی مورد حمایت معنوی هم قرار نگرفت و برای بازدبد و خداقوت هم به ابنجا نیامدند.

 

رضایی گفت: دوستان در هیئت فوتبال هنوز درگیر مسایل حاشیه‌ای هستند و مسایل اصلی را باید پیگیر باشند و امروز سپنتا بیش از همه نیازمند حمایت جدی است.

 

رئیس اداره ورزش و جوانان از مدیرکل صدا و سیمای استان خواست تا این بازی به صورت زنده از شبکه خراسان رضوی پخش شود.

 

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.