بدون نظر
 
سهم ازدواج از سپرده مردم چقدر است؟
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ در ۸:۴۷ ق.ظ
 
یک اقتصاددان با بیان اینکه "مردم خواهان هوایِ پاکِ در اقتصاد کشور هستند"، گفت: شبکه بانکی ۳۴۰هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌دهد ولی ۸هزار میلیارد تومان وام ازدواج را پرداخت نمی‌کند.

به گزارش “چغادک نیوز”،حجت‌الله عبدالملکی اقتصاددان و نظریه پرداز اقتصادی که کاندیدای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران است در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه، نیاز اساسی و اصلی کشور و نظام، پرداختن به زیرساخت‌های اقتصادی کشور است، گفت: مسائل سیاسی، اولویت مردم نیست.

وی با بیان اینکه با خام‌فروشی نفت و واردات غیرعلمی نمی‌توان به آینده اقتصادی کشور خوشبین بود، تأکید کرد: مردم خواهان هوایِ پاکِ در اقتصاد کشور هستند و این مهم باید بر اساس منابع و ظرفیت‌‌‌‌‌‌های موجود با توجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی محقق شود؛ متأسفانه اقتصاد حاکم بر کشور اقتصادی، غیرعلمی، بیمار و جوان‌سوز است در حالی که باید ساختار اقتصاد ما “جوان‌ساز” باشد نه “جوان‌سوز”.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در اقتصاد جوان‌‌سوز است که جوانان برای وام ازدواج باید با سیستم بیمار بانکی مواجه شوند، گفت: شبکه بانکی کشور بیش از صدهزار میلیارد تومان سپرده قرض الحسنه از مردم دریافت می‌کند و این در حالی است که تقاضای وام ازدواج از شبکه بانکی 8هزار میلیارد تومان یعنی 8 درصد سپرده قرض الحسنه است ولی بانک این میزان وام ازدواج را هم قبول ندارد.

وی با بیان “شبکه بانکی 340هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه می‌دهد ولی 8هزار میلیارد تومان وام ازدواج را پرداخت نمی‌کند”، تأکید کرد: شبکه‌ بانکی‌ ما به قاچاقچیان که اقتصاد کشور را فلج کرده‌اند، تسهیلات می‌دهد اما به تولید کننده‌های داخلی که مهمترین رکن برای تقویت اقتصاد ملی هستند، تسهیلات نمی‌دهد و این وضعیت نابسامان در شبکه‌ بانکی به‌طور مستقیم تأثیر منفی بر اقتصاد ملی می‌گذارد.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort