کد خبر : 37022
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶

راه نجات کشور از مشکلات، بازگشت به ریل فرهنگ و عمل به بیانات رهبری است

راه نجات کشور از مشکلات، بازگشت به ریل فرهنگ و عمل به بیانات رهبری است

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، مجتبی شجاعی ظهر امروز در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر این خطه، با بیان اینکه وقتی فعالیت‌های فرهنگی تقویت شود، اثر آسیب‌های اجتماعی کاسته می‌شود، افزود: هنرمندان با حضور پررنگ‌تر خود، شور و نشاط ضروری

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، مجتبی شجاعی ظهر امروز در دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر این خطه، با بیان اینکه وقتی فعالیت‌های فرهنگی تقویت شود، اثر آسیب‌های اجتماعی کاسته می‌شود، افزود: هنرمندان با حضور پررنگ‌تر خود، شور و نشاط ضروری را به جامعه بازگردانند و نقش کاتالیزور مثبت خود را در حل دغدغه‌های خانواده‌ها ایفا کنند.

وی اظهار کرد: هنرمندان در کنار سایر اقشار ملت، نقش بسیار مهمی در تقویت وحدت و همبستگی و تشکیل اتحاد مقدس به تعبیر مقام معظم رهبری داشتند.

فرماندار تربت‌حیدریه افزود: دشمن در راس برنامه‌های خود تضعیف اراده ملی را قرار داده بود، اما حضور مردم و هنرمندان، سرمایه اجتماعی عظیمی ایجاد کرد و پشتوانه‌ای قدرتمند برای نیروهای مسلح بود. تولید آثار هنری فاخر در این دوره، اثرات عمیق داخلی و بین‌المللی داشت.

وی با اشاره به تبلیغات سوء دشمن پیش از آغاز تجاوز به کشور، خاطرنشان کرد: در همان ایام، هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر تربت‌حیدریه با برگزاری مراسمی، ضمن محکومیت یاوه‌گویی‌های دشمن، با جمهوری اسلامی ایران و سیاست‌های آن اعلام همبستگی و با مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند که این اقدام برای ما بسیار ارزشمند است.

تربت‌حیدریه؛ شهری با غنای فرهنگی و تمدنی

شجاعی، تربت‌حیدریه را دارای ریشه‌های عمیق فرهنگی، تمدنی و تاریخی دانست و گفت: این شهرستان از دیرباز خاستگاه هنرمندان بزرگی بوده و امروز نیز پرچمداران خوبی برای فرهنگ و هنر دارد، در عین حال از نسل‌های گذشته تا به امروز، افرادی مانند استاد شفیعی کدکنی و دیگر هنرمندان برجسته، گواه این مدعا هستند.

فرماندار تربت‌حیدریه با بیان اینکه متاسفانه در مقطعی، حرکت‌های اصیل فرهنگی تضعیف شده، ابراز امیدواری کرد: با حضور و حمایت مسئولان، این حوزه تقویت خواهد شد، چرا که اگر حوزه فرهنگ را اصلاح کنیم، می‌توانیم انتظار پیشرفت و آبادانی کشور را داشته باشیم.

وی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری درباره فرهنگ از سال ۱۳۸۵، تصریح کرد: امروز می‌فهمیم که چقدر از نگرانی معظم‌له غافل بودیم و امروز در فرهنگ تعاون، فرهنگ کار، همت و همدلی مشکل داریم، در عین حال راه بازگشت کشور به ریل واقعی توسعه، توجه به بیانات رهبری است.

شجاعی با تاکید بر تاثیر مستقیم فعالیت‌های فرهنگی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، خطاب به هنرمندان گفت: شما اثر بسیار مثبتی دارید. وقتی شما در صحنه هستید و فعالیت‌های فرهنگی تقویت می‌شود، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی هستیم.

هنرمندان تربتی بدون سالن و بودجه می‌درخشند

رئیسی انجمن نمایش تربت‌حیدریه از پارادوکس عجیب هنر نمایش در تربت‌حیدریه خبر داد و گفت: در سالنی بدون امکانات کار می‌کنیم، اما در جشنواره‌های بین‌المللی مقام می‌آوریم.

محسن هاشمی، از وضعیت نامناسب سالن نمایش این شهرستان گلایه کرد و در عین حال به دستاوردهای درخشان هنرمندان جوان آن با وجود همه محدودیت‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به قدمت ۴۰ ساله انجمن نمایش تربت‌حیدریه، درباره محل فعالیت این انجمن گفت: انجمن نمایش تربت حیدریه در یک ساختمان قدیمی در میدان شهدا مستقر است که به همت خود بچه‌ها و با هزینه شخصی دوستان از آن استفاده می‌کنیم. این سالن فقط یک سالن، بدون سیستم صوت، بدون نور و بدون هیچ امکانات دیگری است.

وی با تأکید بر اینکه این انجمن یکی از پویاترین انجمن‌های نمایشی خراسان است، به موفقیت‌های اخیر آن اشاره کرد و افزود: با همین شرایط، بچه‌های هنرمند تربتی در تمام جشنواره‌های معتبر کشور شرکت می‌کنند و همیشه هم دست‌پر برمی‌گردند که به‌تازگی در یک جشنواره بین‌المللی با حضور آثاری از ترکیه و آذربایجان، از بین ۱۸۸ اثر، ۱۴ اثر به مرحله نهایی راه یافت که یکی از آنها اثر این انجمن بود و ما در این جشنواره موفق به کسب چهار جایزه در بخش‌های بازیگری، دو جایزه موسیقی و یک جایزه طراحی صحنه شدیم.

هاشمی با بیان اینکه مردم برای دیدن چند دقیقه تئاتر به سالن می‌آیند، اما با وضعیت نامناسب مواجه می‌شوند، اظهار کرد: واقعاً شرمنده مردم می‌شویم، در عین حال هنر باید در فضایی آرام و مناسب ارائه شود.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.