بدون نظر
 
ماجرای تجویز نسخ دارویی بیماران شهرستانی در تهران
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ در ۹:۴۳ ق.ظ
 
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: با اطمینان می گویم که لازم نیست بیماران شهرستانی برای تهیه دارو به تهران بیایند.

دکتر رسول دیناروند در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه وضعیت دسترسی به دارو در شهرستان ها در چه وضعیتی است، گفت: اگر یک پزشک در استانی برای بیمار خودش نسخه دارویی تجویز کند، نیازی نیست بیمار برای تهیه دارو به تهران بیاید.

وی افزود: توزیع دارو در داروخانه های کشور، تابع خدمات پزشکی است که در کشور انجام می شود. یعنی اگر یک قلم یا دو قلم دارویی در داروخانه هلال احمر تهران توزیع می شود، به خاطر این است که یک یا دو پزشک آن دارو را تجویز می کنند و کل بیماران متقاضی آن دارو در کشور مکن است 20 تا 30 نفر باشند که به تهران می آیند و داروی خودشان را دریافت می کنند.

دیناروند اظهارداشت: اگر دقت داشته باشید، نسخه ای که بیمار شهرستانی در تهران تجویز شده و اینگونه نیست که در شهرستان خودش نوشته شده باشد و بخواهد به تهران بیاید.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: با اطمینان می گویم که در حال حاضر لازم نیست بیمار شهرستانی برای تهیه نسخه دارویی خودش به تهران بیاید.

دیناروند، موضوع درمان و دارو را جدا از هم دانست و گفت: درمان بیماران شهرستانی در تهران، مقوله ای جدا از دارو است. زیرا، هنوز هم بخشی از خدمات درمانی کشور در قطب ها انجام می شود و این تنها شامل کشور ما نیست و در همه جای دنیا نیز اینگونه است.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort