بدون نظر
 
سوریه از ایران درخواست کمک پدافند هوایی کند، تمام‌قد کمک می‌کنیم
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ در ۸:۳۱ ق.ظ
 
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه هرگونه حضور در خاک سوریه بدون هماهنگی با دولت این کشور شکست به بار می‌آورد، گفت: دولت سوریه از ایران در زمینه پدافندی کمک‌ درخواست کند، تمام‌قد به آنان کمک می‌کنیم.
امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، درباره ادعای دولت عربستان برای اعزام نیروی زمینی به شمال سوریه، گفت: سوریه یک کشور بزرگ و اسلامی و صاحب دولت رسمی و ملتی غیور است که بیش از پنج سال است با تروریست‌ها مبارزه می‌کند و حضوری که بدون هماهنگی با دولت این کشور باشد، جز شکست و افتضاح چیزی به بار نمی‌آورد.

وی افزود: کسی که نیت خیری را اعلام می‌کند باید با عملش آن را ثابت کند و حضوری که بدون هماهنگی باشد نیت خیری ندارد و این حضور، حضوری باافتخار نخواهد بود.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) با اشاره به اینکه لازمه کشورها برای خارج شدن از انزوا زیر پا گذاشتن حقوق حقه یک ملت نیست، تصریح کرد: عربستان به‌جای فکر کردن به حضور در سوریه و دخالت در امور آن کشور، باید به فکر این باشد که در یمن خونریزی و کودک‌کشی نکند.

امیر اسماعیلی درباره پاسخ ایران به این‌گونه تهدیدات علیه نظام سوریه، گفت: اقدامات ایران همان‌طور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند مستشاری است و هر جا دولت سوریه از ایران در زمینه پدافندی کمک‌ درخواست کند، تمام‌قد به آنان کمک می‌کنیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) درباره تهدید حرمین شریفین کربلا و نجف، گفت: حرمین شریفین خط قرمز ماست و دفاع از آن وظیفه شرعی مسلمانان است.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort