کد خبر : 8762
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵

ابتکار زوج سوری برای عکس روز عروسی/عکس

ابتکار زوج سوری برای عکس روز عروسی/عکس

به گزارش ملیت به نقل از فرادید، ندا مرحی، عروس 18 ساله و همسرش “حسن یوسف” 27 ساله همراه با عکاس مراسم ازدواج خود به میان ویرانه های شهر حمص رفتند و عکس یادگاری خود را با شهر جنگ زده گرفتند. این زوج جوان معتقد هستند با این انتحاب خود نشان می دهند زندگی همچنان

به گزارش ملیت به نقل از فرادید، ندا مرحی، عروس 18 ساله و همسرش “حسن یوسف” 27 ساله همراه با عکاس مراسم ازدواج خود به میان ویرانه های شهر حمص رفتند و عکس یادگاری خود را با شهر جنگ زده گرفتند. این زوج جوان معتقد هستند با این انتحاب خود نشان می دهند زندگی همچنان از مرگ قوی تر است.

ندا با لباس سفید و یوسف با لباس ارتش سوریه با دسته گلی که ابتدا داماد به دست گرفته بود عکاسی را آغاز کردند و در ادامه عکس هایی در میان خیابان های مخروبه حمص و سپس ساختمانی مخروبه دست در دست یکدیگر برداشتند.

حمص یکی از آسیب دیده ترین شهرها در چند سال جنگ داخلی سوریه است. گزارش های اخیر از این شهر حاکی از آن است که ساختمان‌های ویران شده، سقف‌ها فرو ریخته، آپارتمان‌های خالی از سکنه و خودروهای منهدم شده از این شهر، شهر ارواح ساخته است. این شهر در نهایت به واسطه توافقنامه تحت حمایت سازمان ملل از عناصر تروریست تخلیه شد و کنترل کامل آن در اختیار ارتش سوریه قرار گرفت.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.