کد خبر : 8604
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۷

قیمت خرما درسال آینده چه تغییری می‌کند؟

قیمت خرما درسال آینده چه تغییری می‌کند؟

به گزارش نامه نیوز، علی محمد صمیمی در گفت‌وگو با اقتصادنیوز، درباره قیمت خرما گفت: قیمت خرما وضعیت ثابتی دارد، هر چه به فصل گرما نزدیک می‌شویم، قیمت خرما کاهش پیدا می‌کند، تنها در صورتی که صادرات خرما انجام شود، قیمت‌ها کمی افزایش می‌یابد. وی افزود:در کل قیمت خرما تغییر آنچنانی ندارد، فقط نزدیک به

به گزارش نامه نیوز، علی محمد صمیمی در گفت‌وگو با اقتصادنیوز، درباره قیمت خرما گفت: قیمت خرما وضعیت ثابتی دارد، هر چه به فصل گرما نزدیک می‌شویم، قیمت خرما کاهش پیدا می‌کند، تنها در صورتی که صادرات خرما انجام شود، قیمت‌ها کمی افزایش می‌یابد.

وی افزود:در کل قیمت خرما تغییر آنچنانی ندارد، فقط نزدیک به ایام ماه مبارک رمضان که تقاضا زیاد می‌شود، قیمت‌ این محصول‌ افزایش می‌یابد، اما فعلا مشخص نیست که قیمت خرما حتما افزایشی خواهد داشت.

صمیمی با اشاره به انواع خرما‌های تولیدی عنوان کرد: 400 نوع خرما در ایران تولید می‌شود، در حال حاضر هر کیلو خرمای کبکاب که برای تجارت با روسیه به کار می‌رود، 2500 تا 2700 تومان است، این خرما در استان بوشهر تولید می‌شود. خرماهایی که در خرده‌ فروشی‌های تهران ارائه می‌شود خیلی متفاوت است، تا به دست مصرف کننده برسد چندین دست می‌گردد.

وی به تغییر فصل و گرم شدن هواه اشاره کرد و گفت: به دلیل اینکه هوا گرم می‌شود و مردم میل به خرید خرما ندارند قیمت‌ها چندان تغییر نخواهد کرد، افزایش قیمت خرما در سال آینده بسیار کم است و با شیب بسیار ملایم افزایش خواهد داشت. به‌خصوص در استان‌هایی که خرما تولید می‌شود، تقاضای خرید خرما بسیار کاهش می‌یابد.

صمیمی در آخر خاطرنشان کرد: تنها در صورتی که تقاضای خارجی ایجاد شود قیمت‌ها کمی افزایش خواهد داشت. معمولاً در ایام نزدیک به ماه رمضان به کشورهای مسلمان مثل پاکستان و افغانستان صادر می‌شود. لازم به ذکر است، تا به‌حال از طریق کشور ترکیه به روسیه خرما صادر می‌شد، امکان دارد با برداشته شدن تحریم‌ها تجار به طور مستقیم خرما را صادر کنند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.