کد خبر : 37149
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴ پروژه در تربت‌حیدریه

افتتاح و کلنگ‌زنی ۴ پروژه در تربت‌حیدریه

وحید فرخ‌تبار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، اظهار کرد: پروژه‌های کلنگ‌زنی، شامل یک پایگاه آتشنشانی با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان و یک شهربازی مجهز با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان است. وی در خصوص احداث پایگاه امدادی آتشنشانی بیان کرد: احداث ایستگاه آتشنشانی در پارک جنگلی پیشکوه با هدف کاهش زمان رسیدن

وحید فرخ‌تبار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، اظهار کرد: پروژه‌های کلنگ‌زنی، شامل یک پایگاه آتشنشانی با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان و یک شهربازی مجهز با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان است.

وی در خصوص احداث پایگاه امدادی آتشنشانی بیان کرد: احداث ایستگاه آتشنشانی در پارک جنگلی پیشکوه با هدف کاهش زمان رسیدن به حوادث و تأمین ایمنی غرب شهر است که با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان احداث و پیش‌بینی می‌شود در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد.

فرخ‌تبار با اشاره به رشد و توسعه شهرها و افزایش ترافیک شهری، بر اهمیت «زمان طلایی» برای رسیدن به موقع به محل حوادث تأکید کرد و گفت: در حوزه مدیریت بحران و آتشنشانی، اقدام به ایجاد پایگاه‌های کوچک در نقاط مختلف شهر می‌کنیم تا بتوانیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن به حوادث رسیدگی کنیم.

شهردار تربت‌حیدریه با بیان اینکه، شهر تربت‌حیدریه در غرب خود فاقد پایگاه آتشنشانی و خدمات ایمنی بود، افزود: علاوه بر این، پارک جنگلی پیشکوه به دلیل استقبال گسترده میهمانان و شهروندان، نیازمند وجود یک پایگاه امدادی بود تا در صورت بروز حادثه، امکان نجات شهروندان فراهم شود. بر این اساس، طبق طرح جامع، محل احداث این ایستگاه در این نقطه جانمایی شد.

وی ادامه داد: این زمین با مساحت ۱۲۰۰ متر مربع، پس از عملیات گودبرداری و تسطیح، آماده شده و در ۲۰۰ متر مربع از آن، ساختمان ایستگاه ساخته خواهد شد که مجهز به آشیانه برای خودروهای امداد و نجات و اطفای حریق خواهد بود.

شهردار تربت‌حیدریه افزود: پروژه‌های افتتاح شده به ارزش ۱۱ میلیارد تومان شامل ساختمان دفتر مدیریت در میدان قهرمان، کانال هدایت آب‌های سطحی، نمازخانه‌ای به مساحت ۱۲۰ متر مربع و محور سلامت به طول ۹۸۰ متر است.

فرخ‌تبار در مورد جزئیات شهربازی اظهار کرد: این پروژه با ۳۴ میلیارد تومان سرمایه اولیه در قالب قرارداد BOT با سرمایه‌گذار بخش خصوصی منعقد شده و شامل ۱۲ دستگاه بازی، کافی‌شاپ، فضاهای رفاهی و پارکینگ مجهز خواهد بود.

وی زمان بهره‌برداری از این شهربازی را بهار ۱۴۰۵ اعلام کرد و گفت: سرمایه‌گذار به مدت ۲۳ سال مسئول بهره‌برداری و نگهداری خواهد بود و بعد از آن با به‌روزرسانی شهربازی، آن را در اختیار شهرداری خواهد گذاشت.

شهردار تربت‌حیدریه همچنین از احداث محور سبز به طول پنج کیلومتر خبر داد و گفت: این محور از تقاطع جاده گناباد آغاز و تا پل آبشار ادامه می‌یابد و چرخه کمربندی غرب شهر را تکمیل می‌کند.

وی تأکید کرد: تمامی این اقدامات بر اساس نقشه مصوب منطقه پیشگو انجام شده و جانمایی و کاربری تمام پروژه‌ها مطابق با مصوبات است.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.