



به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ سجاد رحیمی بیستونی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد:. در طرح ۲۰ روزه سلامت نوروزی که از ۲۵ اسفند آغاز شده بود، با توجه به حساسیت مقطع زمانی و حجم تردد در محورهای مواصلاتی تربتحیدریه کار برای حوزه بهداشت و درمان سخت و شبانهروزی بود.
وی تصریح کرد: امسال طرح سلامت نوروزی با پویش نه به تصادفات برنامهریزی شده بود و بیشتر رویکرد فرهنگسازی بین افراد مختلف جامعه برای رعایت قوانین و مقررات و دیگر دستگاهها برای کاهش تصادفات تعریف شده بود.
رحیمی با بیان اینکه به جز چهار نفر فوتی در تصادف ۲۵ اسفند مقابل کارخانه کاشی، هیچ تصادفی منجر به فوت نداشتیم، افزود: در عین حال و در حوزه غیر تصادفات ۲۴ نفر فوتی در ایام نوروز به ثبت رسیده است.
افزایش ۳ برابری اعمال قانون برای متخلفین
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: در حوزه بهداشت محیط، نزدیک به ۱۰ هزار و ۳۰۰ مٱموریت به ثبت رسبده که از این میزان خدمت ۷۰۰ مورد منجر به تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قانونی شده است.
رحیمی ادامه داد: نظارت بر مراکز تهیه و فروش مراکز غذایی، اماکن عمومی، مراکز اقامتی و تردد مسافران بخش مهمی از نظارتها در ایام نوروز بوده که با افزایش ۲۰ درصدی، اعمال قانون ۳ برابر رشد داشته است.
وی افزود: نگاه مدیران شهری در حوزه اعمال قانون بسیار حائز اهمیت است و با توجه به تٱکید فرماندار مبنی بر عدم مماشات با تخلفات، باعث شد که کشف تخلفات بیشتر باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به حوزه فعالیتهای اورژانس اشاره کرد و گفت: در حوزه اورژانس ۸ کد با ۲۳ پایگاه شهری و جادهای فعال بوده که در ۳۶۸ ماموریت ۳۷۷ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و ۶۸ نفر در محل نیز درمان شدند.
رحیمی بیان کرد: در ایام نوروز چهار بیمارستان در سطح منطقه فعال بوده که ۱۹ هزار و ۹۸۴ نفر مراجعه داشتند و در مجموع ۱۹۶۸ نفر منجر به بستری و ۱۷۸ عمل اورژانسی انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با اشاره به نرخ ۱.۶ باروری در کشور، نرخ باروری در این منطقه را بالاتر از میانگین کشوری عنوان کرد و گفت: در ایام نوروز ۲۸۷ تولد در بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه و بیمارستان رازی به ثبت رسیده که ۱۱۴ سزارین و ۱۷۳ مورد زایمان طبیعی بوده است.
رحیمی بیان کرد: نرخ باروری به ترتیب در تربتحیدریه ۱.۷۸، زاوه ۲.۳ و مهولات ۱.۹۱ است که بیشترین نرخ را شهرستان زاوه دارد.
وی تعداد مراجعین به مراکز خدمات سلامت شهری و روستایی را ۲۷ هزار و ۲۲۵ نفر عنوان کرد و افزود: در این ۲۰ روز ۵۱۰ مراقبت از مادران باردار در مراکز جامع سلامت انحام شدهاست.
وی تعداد حیوان گزیدگی در این مدت را ۸۷ مورد عنوان کرد و گفت: در این مدت ۲۵۰ تزریق واکسن هاری انجامشده است، البته حیوان گزیدگی و تزریق چند نوبت واکسن برای هر فرد حدود ۹ میلیون تومان برای حوزه سلامت هزینه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: سال گذشته ۲۳۵ میلیارد تومان بدهی داشتیم که با رایزنی و پیگیریهای انجام شده این بدهی تسویه شده است
وی رشد بودجه و اعتبارات دانشگاه را حدود ۳۰ ذرصد عنوان کرد و افزود: گردش مالی دانشگاه با ۳ هزار شاغل با ۱.۲ همت است، در عین حال علی رغم ممنوعیت تعریف ایجاد پروژه جدید، حدود ۱۰ پروژه شامل دانشکده پزشکی با ۱۵۰ میلیارد تومان مجتمع فرهنگی، استخر دانشگاه ، همه در شهرک سلامت و پردیس دانشگاه است سالن ورزشی و زمان فوتبال و ساختمان ستاد اورژانس و غذا و دارو و آموزشگاه بهورزی است
انتهای خبر/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید