بدون نظر
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:
اجرای قانون جوانی جمعیت اولویت نخست نظام سلامت است
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۴۰۳ در ۳:۴۸ ق.ظ
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه یکی از اولویت‌های اصلی نظام سلامت تحت پوشش این منطقه را اجرای قانون جوانی جمعیت عنوان کرد و گفت: اجرای صحیح این قانون با مطالبه‌گری و اراده قوی همه نهادها و مسئولان محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ رحیمی بیستونی سه‌شنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بهبود کیفیت خدمات سلامت و جلب رضایت مردم از اولویت‌های مهم این دانشگاه به‌شمار می‌رود، لذا اگر رضایت مردم نزدیک به ۸۰ درصد باشد، این بدان معناست که حوزه دولتی موفق بوده و در همین راستا و در حد توان به دنبال ارتقای کیفیت خدمات هستیم.

وی تصریح کرد: انطباق خروجی‌ها با استانداردهای جهانی مد نظر علوم پزشکی و هیئت رئیسه است و تلاش‌ها نیز در همین راستا خواهد بود تا آسیب‌ها کاهش یابد.

رحیمی یکی از تکالیف مهم در تربت‌حیدریه را اجرای قانون جوانی جمعیت عنوان کرد و افزود: کاهش سقط جنین می‌تواند در اجرای صحیح این قانون کمک کند، در عین حال تشکیل کمیته نظارت یکی از برنامه‌های مد نظر است تا افرادی که وظایف حقوقی و قانونی دارند، بتوانند این آسیب‌ها را مدیریت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه طلاق، سقط جنین و اعتیاد از عواملی هستند که به قانون جوانی جمعیت آسیب می‌زنند، گفت: اگر در حال حاضر در کشور سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تولد داریم، حداقل ۴۰ درصد این رقم نیز سقط جنین انجام می‌شود، لذا کاهش سقط جنین از طریق داروهای غیرمجاز، در کمیته نظارت بر سلامت مورد توجه خواهد بود.

وی سومین اولویت و تکلیف مجموعه دانشگاه را، سلامت خانواده و نظام ارجاع عنوان کرد و افزود: از سال ۸۴ در حوزه روستایی این قانون اجرایی شد و اکنون قرار است در جمعیت شهری نیز محقق شود، در عین حال دولت چهاردهم خود را مکلف دانسته تا با در نظر گرفتن منابع، این برنامه را اجرا کند.

مهمترین چالش علوم پزشکی تٱمین نیروی انسانی متخصص است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه مهم‌ترین و بزرگترین چالش را تأمین نیروی متخصص دانست و افزود: در کنار اولویت‌های دانشگاه، نیروی انسانی توانمند و مؤثر که در عرصه خدمت به شکل تأثیرگذاری خدمت کند، از اولویت‌هاست، این نیروها از حوزه آموزش شروع می‌‌کنند و بخشی از آن باید منطبق با علم روز دنیا آموزش داده شود و بخشی دیگر با تجربه حاصل می‌شود.

رحیمی یکی از زیرساخت‌های مهم در دانشگاه را حرکت به سمت نظام الکترونیک و هوشمندسازی عنوان کرد و گفت: با این اقدام نظام ارجاع تمام الکترونیک می‌شود و زمان ارائه خدمات مؤثر را به مردم کاهش می‌دهیم.

وی بیان کرد: موضوع تجهیزات در دانشگاه هم مهم است و برخی نیازمند جایگزینی و برخی ارتقا هستند، لذا با توجه به افزایش فضاهای تخصصی، خرید تجهیزات از طریق منابع مالی در دستور کار قرار دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  با اشاره به اینکه دو فضای الحاقی در کنار بیمارستان در حال تکمیل است، افزود: برای تسریع این پروژه‌ها، پیشنهاد دادیم که وزارت بهداشت این مٱموریت را به مجموعه علوم پزشکی واگذار کند.

رحیمی بیان کرد: در این فضاها برای آنژیوگرافی و خدمات بیماران قلبی و عروقی و همچنین برخی خدمات دیگر ۴۸۰۰ متر فضا در نظر گرفته شده و وزارت بهداشت موظف است که به محض تکمیل این فضا، برای تجهیز آن اقدام کند.

حال و روز خوبی در خصوص ماندگاری پزشکان نداریم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در خصوص وضعیت پزشکان متخصص و فوق تخصص گفت: متأسفانه حال و روز خوبی نداریم، ارقام پرداختی نسبت به استانداردهای جهانی پایین‌تر است و بسیاری از پزشکان حتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس مهاجرت می‌کنند و این مشکل به پرستاران نیز رسیده و نگران‌کننده است.

رحیمی در پیوند با مشکلات مالی و بیمه‌ای در این زمینه گفت: به‌عنوان مثال با بررسی که از سال ۹۲ تا ۴۰۲ انجام دادیم، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بابت تأخیر در پرداخت طلبکار هستیم و این پول هیچ‌گاه وصول نمی‌شود.

مهاجرت طلاق و سقط جنین ز چالش‌های جدی در ترکیب جمعیتی منطقه تربت حیدریه

در ادامه این نشست معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: موضوعاتی مانند مهاجرت، طلاق و سقط جنین از چالش‌های جدی در ترکیب جمعیتی هستند.

محمد قربانی بیان کرد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۹۹۸ نفر معادل ۱۱ درصد جمعیت این منطقه سالمند است و این بدان معناست که مقداری جمعیت سالمند این خطه بالاتر از نرخ کشوری است.

وی اضافه کرد: همچنین میزان مرگ و میر در یک دهه گذشته سالانه حدود ۱۳۰۰ نفر بوده و در دو سال کرونا نیز به ۲ هزار نفر رسیده اما در سال گذشته این رقم به ۱۷۰۰ نیز رسیده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین به موضوع مهاجرت نیز توجه نمی‌شود و طبق آخرین اخبار در بازه زمانی سال ۹۱ تا ۹۵ ورودی مهاجرین به شهرستان ۱۱ هزار و ۵۲ نفر و خروجی‌ها ۱۵ هزار نفر ثبت شده است و این بدان معناست که نزدیک به ۴ هزار نفر خروجی داریم.

قربانی دیگر چالش جمعیتی تربت حیدریه را سقط جنین عنوان کرد و گفت: در عین حال در دو سال گذشته، ۸۶۲ سقط جنین طبی، ۹۰ سقط قانونی و چهار سقط غیرقانونی در سامانه‌ها گزارش شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجتماع هیٱت‌های مذهبی تربت‌حیدریه+فیلم فشار اقتصادی برای انحراف افکار عمومی از جبهه مقاومت فرسودگی ۷۰ درصد ناوگان اورژانس تربت‌حیدریه حجم معاملات بورس زعفران تربت‌حیدریه از مرز چهار تن گذشت آغاز واکسیناسیون روتاویروس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سانحه رانندگی در تربت‌حیدریه ۲ فوتی برجای گذاشت اصلی‌ترین چالش بیماری «اچ‌آی‌وی» عدم شناسایی مبتلایان است پیکر شهید گمنام در تربت حیدریه تشییع شد+ فیلم منازعه جبهه مقاومت با صهیونیست‌ها همه‌جانبه است زنجیره تولید فولاد در خراسان رضوی باید تکمیل شود ۴ پروژه عمرانی بسیج تربت حیدریه به بهره‌برداری رسید اجرای قانون جوانی جمعیت اولویت نخست نظام سلامت است
hacklink al fethiye escort hack forum organik hit