بدون نظر
 
معاون پرستاری وزیر بهداشت خبر داد:
افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت پرستاری در کشور
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۳ در ۷:۱۷ ق.ظ
 
معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: با توجه به کمبود سرانه پرستار نسبت به جمعیت و تخت، از سال ۱۴۰۰ تا امروز ۵۰ درصد به ظرفیت تراکمی پرستاران اضافه شده است، یعنی هر سال تقریبا ۲۰ درصد به جمعیت پرستاران اضافه شده است.

عباس عبادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد:  در حال حاضر و در مجموع گروه پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، فوریت‌ها و تکنیسن‌ها سالانه ۱۵ هزار دانشجو جذب می‌شوند، البته تا رسیدن به نرم کشوری یعنی به ازای هر تخت ۱.۸ فاصله زیاد داریم.

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود سرانه پرستار نسبت به جمعیت و تخت، از سال ۱۴۰۰ تا امروز ۵۰ درصد به ظرفیت تراکمی پرستاران اضافه شده است، یعنی هر سال تقریبا ۲۰ درصد به جمعیت پرستاران اضافه شده است.

معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: ضریب پرستار به تخت در حال حاضر حدود یک است و اگر بخواهیم استاندارد یعنی ضریب ۱.۸ را در نظر بگیریم نزدیک به ۷۰ هزار نفر کمبود پرستار داریم که برای امسال ۲۵ هزار نفر برای نظام سلامت مجوز داده شده که ۱۱ هزار نفر مربوط به گروه پرستاری است.

عبادی اضافه کرد: البته نیازمند مجوز سازمان امور استخدامی کشوری هستیم تا مجوز استخدام بیشتر را اخذ کنیم، در عین حال خوشبختانه از آغاز دولت چهاردهم مجوز ۲۵ هزار نفر در مجموعه نظام سلامت اخذ شده که ۱۱ هزار نفر مرتبط با گروه پرستاری است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ تعرفه گروه پرستاری رشد قابل توجهی داشته است، بسته‌ها و ضریب نسبی خدمات پرستاری ۱۵ درصد و ضریب ریالی ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده که در مجموع ۶۸ درصد تعرفه‌های پرستاری رشد داشته است.

عبادی بیان کرد: همچنین تعرفه ترجیحی برای مناطق کم برخوردار و محروم و مناطق مرزی از سال ۱۴۰۳ لحاظ شده است.

وی گفت: تصویب اولیه شورای عالی بیمه برای رشد تعرفه‌ها در سال آینده به طور کلی معادل رشد تورم خواهد بود که مصوب اولیه ۵۴ درصد است، امیدواریم مجلس و سازمان برنامه بودجه تصویب کنند

معاون وزیر بهداشت در خصوص مطالبات پرستاران گفت: بالغ بر سه دهه است که  پرستاری جزئی از مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب می‌شود و همکاران ما با ۲۵ سال خدمت می‌تواند درخواست بازنشستگی را ارائه دهند‌، اما متاسفانه تنها مشکلی که وجود دارد برای ۵ سال باقی مانده مابه‌التفاوت صندوق بیمه، باید دولت یا مراکز به کارگیرنده پرستاری پرداخت کنند که در یک دهه گذشته کمبود منابع باعث شده همکاران ما نتوانند از این خدمات استفاده کنند، البته در برخی مراکز مثل تامین اجتماعی و مراکز خصوصی این خدمات استفاده می‌شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجتماع هیٱت‌های مذهبی تربت‌حیدریه+فیلم فشار اقتصادی برای انحراف افکار عمومی از جبهه مقاومت فرسودگی ۷۰ درصد ناوگان اورژانس تربت‌حیدریه حجم معاملات بورس زعفران تربت‌حیدریه از مرز چهار تن گذشت آغاز واکسیناسیون روتاویروس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سانحه رانندگی در تربت‌حیدریه ۲ فوتی برجای گذاشت اصلی‌ترین چالش بیماری «اچ‌آی‌وی» عدم شناسایی مبتلایان است پیکر شهید گمنام در تربت حیدریه تشییع شد+ فیلم منازعه جبهه مقاومت با صهیونیست‌ها همه‌جانبه است زنجیره تولید فولاد در خراسان رضوی باید تکمیل شود ۴ پروژه عمرانی بسیج تربت حیدریه به بهره‌برداری رسید اجرای قانون جوانی جمعیت اولویت نخست نظام سلامت است
hacklink al fethiye escort hack forum organik hit