عظیم چوپان رییس سازمان آتشنشانی وخدمات ایمنی تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: برای تجهیز و تامین نیازهای ضروری این سازمان به 200 تا 220 میلیارد ریال اعتبار نیاز است و تنها 180 میلیار ریال از این مبلغ برای خرید نردبان هیدرولیکی مورد نیاز است.
وی به دیگر نیازهای تجهیزاتی سازمان اشاره و بیان کرد: خرید خودرو فرماندهی، نجات و پیشرو، خرید ماشین آلات سنگین عملیاتی، خرید دستگاه تنفسی، خرید ستهای تخصصی حریق و نجات از قبیل نازلهای خاص، گازسنج، توربکس، چرخ چاه، دمنده، ست کامل غواصی، تجهیزات انفرادی شامل اور، شلوار، کلاه، دستکش، مقنعه و چکمه میباشد.
چوپان در بخش یگری به نیازهای سازمان در حوزه ساختمانی اشاره کرد و گفت: نوسازی ایستگاه مرکزی، احداث ایستگاه در منطقه قرنی و بلوار باهنر و احداث پایگاه در هسته مرکزی بازار مورد نیاز است.
وی همچنین به تجهیزاتی که از ابتدای سال به سازمان افزوده شدند، اشاره کرد و افزود: این تجهیزات شامل خودرو نیمه سنگین هیوندا، اهدا سه دستگاه موتور سیکلت از طریق خیر، بیسیم دستی و خورویی، نصب دکل بیسیم ایستگاهی، خرید لباس عملیاتی و نجات، خرید بست نجات برای حمل مصدوم در حوادث، خرید تجهیزات انفرادی برای پرسنل شامل گرمکن ورزشی، کفش ایمنی، تیشرت ورزشی و کاپشن از جمله این وسایل است.
چوپان همچنین به فعالیتهای اداره پیشگیری و ساختمانی اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال 254 مورد بازدید و تایید نقشههای ساختمانی، انجام 40 مورد کارشناسی حریق، 190 مورد بازدید ایمنی از ساختمانها، بازدید از اماکن تجمعی نظیر پاساژها، ادارات و کارخانهها و صدور ابلاغ کتبی موارد نا ایمن به مدیران مربوطه، شناسایی نقاط حادثه خیز در زمان بارندگی و ابلاغ به مسوولان و نهادهای مرتبط، برگزاری جلسههای کمیته فنی و کارگروه ایمنی شهرستان از جمله اینها است.
رییس سازمان آتشنشانی وخدمات ایمنی تربت حیدریه در ادامه به فعالیت های امدادی سازمان اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال 492 مورد اطفای حریق، 33 مورد امداد و نجات در تصادفات، یک مورد در چاه افتادگی، 17 مورد اشیا حلقوی و انگشتر، 215 مورد حیوانات موذی، 52 مورد محبوس شدن افراد در آسانسور و منازل، 11 مورد نجات خودرو و افراد از سیلاب، 15 مورد پیشگیری از حریق و نشت گاز و بنزین، 2 مورد فوتی گازگرفتگی و سه مورد فوتی ناشی از غرق شدگی انجام گرفته است.
وی در بخش دیگری به فعالیت های انجام شده به منظور انجام کاهش هزینههای سازمان اشاره کرد و افزود: بازسازی خودروهای عملیاتی توسط کمیته فنی سازمان به تعداد ۶ دستگاه خودرو سنگین و نیمه سنگین با کاهش هزینه تقریبی ۲ میلیارد ریال از جمله این اقدامات است.
چوپان همچنین گفت: در حوزه آموزشی نیز استفاده از بستر فضای مجازی با توجه به شیوع ویروس کرونا و تهیه و انتشار مطالب آموزش شهروندی در فضای مجازی، انجام رایزنی در خصوص آموزش نیروهای امداد محلات و استفاده از پتانسیل این نیروها و به خصوص جوانان درهنگام بروز حوادث غیر مترقبه مانند آتشسوزی، زلزله، سیل، آب افتادگی و موارد مشابه با همکاری واحد فرهنگی شهرداری و بسیج محلات انجام گرفتهاست.
وی در بخش دیگری به تعداد نیروهای موجود سازمان اشاره کرد و گفت: کلیه فعالیتهای امدادی با کمک ۶۱ نفر نیروی عملیاتی و۴ نفر نیروی اداری انجام میگیرد.
چوپان افزود: تاکنون 20 نفر از همکاران ما به کرونا مبتلا شدند که پس از طی مراحل قرنطینه و استراحت مجددا به سرکار بازگشتند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید