



به گزارش خبرنگار تابان تربت، محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز در نخستین جلسه شورای اداری شهر کدکن اظهار داشت: اگر جوانی در این شهر بیکار است، به خاطر بی کفایتی ماست، یکهزار هکتار زعفران در سطح کدکن داریم، اگر این تولید را در زعفران ضرب کنید، با این ثروت شهرستان نباید فقیر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه قیمت زعفران در بورس از مرز ۱۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان گذشته، خطاب به کشاورزان و زعفرانکاران گفت: محصول خود را ارزان نفروشند.
وی خاطر نشان کرد: برخی ها می گویند زعفران در دنیا ارزان شده اما تحقیق کردیم میانگین قیمت این محصول ۱۱۰۰ دلار است که اگر این رقم را در دلار ضرب کنید، قیمت را به ۱۶ میلیون می رساند.
زنگنه به طرح راهبردی خود در حوزه زعفران اشاره کرد و افزود: ۲۶ هزار نفر را سازماندهی و حسینیه ها را برای پاک کردن گل زعفران تجهیز می کنیم تا بتوانیم همه فرایند این مخصول را در منطقه به انجام برسانیم.
وی افزود: در بحث زعفران، توانستیم در عرض یک ماه قیمت را از شش میلیون، به ۱۲ میلیون و ۸۰۰ بر سانیم. جهادی کار کردیم با جهاد کشاورزی، با فروشنده، بورس، صادر کننده، نشستیم کار کردیم، متاسفانه فساد هم در این کشور مانع می شود، هر چند درصدشان کم است اما همین ها باعث بروز مشکلات می شوند.
عضو کیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه مسائل کشور به همین سادگی قابل حل است، گفت: ما همین برنامه را برای آلو و آلوچه داریم، به طوریکه کشاورزان خودشان مستقیم محصول خود را به هند و پاکستان بفرستند، اما پول حاصل این درآمد را در مشهد خانه نخرند و در منطقه هزینه کنند.
وی در خصوص قیمت گذاری مسکن و رشد قیمت زمین و مسکن اظهار کرد: نباید قیمت های زمین در کدکن بالا برود، رشد قیمت در شهرهای کوچک بیشتر از شهر های بزرگ است، باید مدیریت شود تا این امر باعث مهاجرت نشود.
ما باید کاری کنیم که مردم جایی سرمایه گذاری کنند که موجب رشد منطقه شود
نماینده تربت حیدریه خطاب به شورای اداری گفت:،مشکلات را از این به بعد با عدد و رقم مورد نیاز و کار کارشناسی شده اعلام کنید زیرا برای حل مشکلات نیاز به کار کارشناسی شده و فنی است. بدون این کار مطرح کردن مشکلات نتیجه ای ندارد، گفتن مشکلات کار مردم است، کار شما باید علمی و کار شناسی شده باشد.
زنگنه بیان کرد: متاسفانه این چهل سال گذشته انقلاب برکات زیادی داشته اما در حوزه اقتصادی، نظام اقتصادی در دست یک جریان مشخصی بود و تاکنون ادامه داشته است، این تفکر اقتصادی نمی تواند بین ایران و ترکیه فرق بگذارد، می گوید همان مدلی را که آنها عمل می کنند، ما هم باید همان را ادامه دهیم و آن وابستگی به خارج از کشور است،
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این تفکر نتوانست درک کند که ما انقلابمان بر پایه اسلام است و همه دنیای غرب با این اسلام مشکل دارند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید