بدون نظر
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی:
تا پایان امسال تمام نانوائی ها از آرد سبوس دار استفاده می کنند
تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۳۹۴ در ۸:۵۸ ق.ظ
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تا پایان سالجاری تمام نانوائی ها سطح شهرستان از آرد 7 درصد سبوس دار استفاده خواهند کرد.

به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها باید  از 2/3 به 1/8 درصد وزن کاهش یابد.  

 

وی با اشاره به نقش نان سبوس دار در تامین سلامتی، ارتقاءکیفیت نان با رعایت استانداردهای موجود (12درصد و7درصد) را گامی مهم در تامین سلامت شهروندان دانست .

 

بهرمند با اشاره به شیوع تب مالت در شهرستان نیز خاطر نشان کرد: آموزشهای جدی به طریق مقتضی با مشارکت تمامی دستگا ههای ذیربط باید مد نظر قرار گیرد .

 

وی به استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری  اکثر نانوایی ها یی شهرستان از آرد 7درصد سبوس گیری شده استفاده کنند، 

 

انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه توسعه خدمات درمانی تربت‌حیدریه با سرمایه‌گذاری گسترده گرامیداشت شهدا یک جهاد مستمر است امام خمینی؛ معمار استقلال و مقابله با استکبار
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort