کد خبر : 2643
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ تیر ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۸

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی:

تا پایان امسال تمام نانوائی ها از آرد سبوس دار استفاده می کنند

تا پایان امسال تمام نانوائی ها از آرد سبوس دار استفاده می کنند

به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها

به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها باید  از 2/3 به 1/8 درصد وزن کاهش یابد.  

 

وی با اشاره به نقش نان سبوس دار در تامین سلامتی، ارتقاءکیفیت نان با رعایت استانداردهای موجود (12درصد و7درصد) را گامی مهم در تامین سلامت شهروندان دانست .

 

بهرمند با اشاره به شیوع تب مالت در شهرستان نیز خاطر نشان کرد: آموزشهای جدی به طریق مقتضی با مشارکت تمامی دستگا ههای ذیربط باید مد نظر قرار گیرد .

 

وی به استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری  اکثر نانوایی ها یی شهرستان از آرد 7درصد سبوس گیری شده استفاده کنند، 

 

انتهای پیام/ 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.