بدون نظر
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی:
تا پایان امسال تمام نانوائی ها از آرد سبوس دار استفاده می کنند
تاریخ انتشار : ۰۴ تیر ۱۳۹۴ در ۸:۵۸ ق.ظ
 
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: تا پایان سالجاری تمام نانوائی ها سطح شهرستان از آرد 7 درصد سبوس دار استفاده خواهند کرد.

به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها باید  از 2/3 به 1/8 درصد وزن کاهش یابد.  

 

وی با اشاره به نقش نان سبوس دار در تامین سلامتی، ارتقاءکیفیت نان با رعایت استانداردهای موجود (12درصد و7درصد) را گامی مهم در تامین سلامت شهروندان دانست .

 

بهرمند با اشاره به شیوع تب مالت در شهرستان نیز خاطر نشان کرد: آموزشهای جدی به طریق مقتضی با مشارکت تمامی دستگا ههای ذیربط باید مد نظر قرار گیرد .

 

وی به استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری  اکثر نانوایی ها یی شهرستان از آرد 7درصد سبوس گیری شده استفاده کنند، 

 

انتهای پیام/ 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
اجرای ۱۹۳ ویژه برنامه دفاع مقدس در تربت‌حیدریه امسال کلاس بدون معلم نداریم حدیث پایداری با چاشنی بازخوانی تاریخ انقلاب در تربت‌حیدریه پیکر پاک شهید ابراهیم‌زاده در زاوه تشییع شد+فیلم تولید چغندر قند در تربت‌حیدریه افزایش می‌یابد نابودی صنعت نوغانداری در پی کاهش تعرفه واردات ابریشم حدیث پایداری به روایت تصویر نمایش رزمی فرهنگی حدیث پایداری افتتاح دو پروژه عمرانی و علمی در دانشگاه تربت‌حیدریه بزرگ‌ترین نمایش آئینی شرق کشور در تربت‌حیدریه آغاز‌ شد+فیلم سهم مردم بایگ از معادن عقیق تقریبا هیچ! امام حسن عسکری علیه‌السلام طلایه‌دار جهاد تبیین است
hacklink al dizi film izle film izle yabancı dizi izle fethiye escort bayan escort - vip elit escort erotik film izle hack forum türk ifşa the prepared organik hit