



به گزارش تابان تربت، دکتر الهام بهرمند در اولین نشست کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان در خصوص مضرات نمک زیاد در سبد غذایی خانوارها بویژه در نان های مصرفی هشدار داد و افزود: فشار خون بالا ،پوکی استخوان وسرطان معده از جمله بارزترین آثار وتبعات ناشی از مصرف نمک زیاد است و میزان نمک موجود در نان ها باید از 2/3 به 1/8 درصد وزن کاهش یابد.
وی با اشاره به نقش نان سبوس دار در تامین سلامتی، ارتقاءکیفیت نان با رعایت استانداردهای موجود (12درصد و7درصد) را گامی مهم در تامین سلامت شهروندان دانست .
بهرمند با اشاره به شیوع تب مالت در شهرستان نیز خاطر نشان کرد: آموزشهای جدی به طریق مقتضی با مشارکت تمامی دستگا ههای ذیربط باید مد نظر قرار گیرد .
وی به استفاده از نان سبوس دار تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری اکثر نانوایی ها یی شهرستان از آرد 7درصد سبوس گیری شده استفاده کنند،
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید