بدون نظر
 
مسوول مرکز استعدادهای برتر حوزه های علمیه خراسان:
رسالت اجتماعی روحانیت بُریدگی از جامعه نیست/طلبه باید خطوط و جریان های سیاسی جامعه و نظام بین الملل را بشناسد/روحیه انقلابی گری باید در حوزه های علمیه تقویت شود
تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۰ ق.ظ
 
مسوول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه خراسان با بیان اینکه رسالت روحانیت بُریدگی از جامعه نیست، افزود: یکی از فعالیت های مهم طلاب، ورود به عرصه های اجتماعی برای پاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی جامعه است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام علی اکبر نوایی، مسوول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه خراسان صبح امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه تربت حیدریه که در محل مسجد جامع برگزار شد، اظهار کرد: طلاب و روحانیون باید در چهار عرصه در حوزه های علمیه تلاش کنند تا بتوانند انسان هایی تاثیر گذار برای جامعه و همچنین جهان اسلام باشند.

وی به رسالت های طلاب اشاره و از آموختن علم بعنوان نخستین آن یاد کرد و افزود: یک طلبه باید حداقل 10 سال با گستره و ابعاد لازم و  بصورت کامل درس بخواند و در این مدت تنها برای اندکی خواب ، نماز و اطعام از درس خواندن فاصله بگیرد و به گونه ای شود که برای تدریس روزانه 5 ساعت و برای تبلیغ 8 ساعت حداقل مطالعه داشته باشد.

نوایی، تهذیب نفس را رسالت دوم طلاب علوم دینی دانست و خاطر نشان کرد: روحانیون چراغ تاریکی ها و هدایت برای مردم هستند و گره های اجتماعی را باز و سخن و عملشان یکی است، لذا اگر امروز می بینیم مردم اندکی از روحانیت فاصله گرفتند فقط بخاطر آن رفتار و عمل است وگرنه مردم همان مردم دوستدار علما و روحانیون هستند.

مسوول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه خراسان اظهار داشت: امروز بزرگترین خدمت به جامعه توسط طلاب و روحانیون بیان کامل و جامع دین است تا مردم از گمراهی و ضلالت رهایی یابند.

وی با بیان اینکه رسالت روحانیت بریدگی از جامعه نیست، از ورود به عرصه اجتماعی بعنوان سومین رسالت طلاب یاد کرد و افزود: یکی از فعالیت های مهم طلاب، ورود به عرصه های اجتماعی برای پاسخگویی به نیاز مادی و معنوی جامعه است.

نوایی ورود به عرصه سیاست را چهارمین رسالت روحانیون عنوان کرد و گفت: طلبه و روحانی باید خطوط و جریان های سیاسی درون جامعه و نظام بین الملل را بشناسد و بینش سیاسی بالنده ای داشته باشد، زیرا اسلام از ابتدا بر پایه سیاست بوده و هدایت جامعه، مبارزه با کفر، ایجاد جبهه متقین و سایر دستورات دینی بر پایه سیاست دین مبین اسلام بنا نهاده شده است.

مسوول مرکز نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه خراسان بیان کرد: روحیه انقلابی گری باید درون حوزه های علمیه تقویت شود و کلاس های اندیشه سیاسی و روشنگری در کنار سایر متون حوزه تدریس شود.

رییس حوزه های علمیه تربت حیدریه در این مراسم خاطر نشان کرد: شهرستان تربت حیدریه دارای سه حوزه علمیه مرحوم هراتی، فولاد و ریحانه الرسول(سلام الله) است که 550 طلبه و روحانی توسط 50 استاد در چهار مقطع سطح یک تا چهار(دکترا) در آن تحصیل می کنند.

حجت الاسلام محمدرضا عصمتی گفت: امسال سه رشته تفسیر، تبلیغ و فقه و اصول برای تدریس به حوزه های علمیه تربت حیدریه افزوده شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort