بدون نظر
 
دبیر شورای هماهنگی بانک های خراسان رضوی:
ارائه تسهیلات بانکی نیازمند سند راهبردی است/پرداخت 82 هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی
تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۲:۲۲ ب.ظ
 
دبیر شورای هماهنگی بانک های خراسان رضوی گفت: نیازمند یک سند راهبردی برای شهرستان هستیم تا بدانیم که منابع بانکی در کدام حوزه های اقتصادی اعم از صنعت، کشاورزی، خدمات و یا گردشگری باید هزینه شوند.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حسن مونسان عصر امروز در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی تربت حیدریه با بیان اینکه تنها پارسال 82 هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید پرداخت شد، افزود: جمع پرداختی پارسال ما 335 هزار میلیارد ریال بود که از این میزان 82 هزار میلیارد افزایش مصارف بوده و امسال به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم تا میزان مصارف و منابع ما با هم منطبق باشند و امیدواریم این رقم را به 150هزار میلیارد ریال برسانیم.

 

وی با بیان اینکه شبکه بانکی ما دچار بحران ناشی از تحریم ها شده و به تبع آن واحدهای تولیدی ما نیز دچار مشکل شده اند، گفت: این یک واقعیت است تا پول به شبکه بانکی برنگردد، لذا قادر به پرداخت تسهیلات نیستیم.

 

مونسان افزود: بر این اساس در شرایط کنونی رونق تولید ایجاد کردن کار سخت و دشواری است و از فرماندار تربت حیدریه می‌خواهیم تا مشکلات را جمع‌ بندی و در جلسه ای با حضور مدیران بانکهای استان در تربت حیدریه مطرح تا برنامه ریزی و برطرف شوند.

 

وی گفت: ما نیازمند یک سند راهبردی شهرستان هستیم تا بدانیم که منابع بانکی در کدام حوزه های اقتصادی اعم از صنعت، کشاورزی، خدمات و یا گردشگری هزینه شوند.

 

مدیر امور شعب بانک ملی خراسان رضوی افزود: در عین حال بخش خصوصی باید بداند طبق قانون چتر حمایتی ما از واحدهای اقتصادی، شامل واحدهای توسعه نگر، صادرات محور و دانش‌بنیان است و تزریق نقدینگی به برخی از واحدها در حکم تزریق سم می باشد.

 

وی با بیان اینکه اکنون با کمبود منابع مواجه نیستیم بلکه با موانع قانونی مواجهیم، اظهار داشت: برای واحدهای تولیدی مصوبه شناور تصویب شده و دریافت سرمایه در گردش که به جای تسهیلات، اعتبار مقطعی دریافت کنند تا مشکلشان برطرف شود.

 

مونسان در بخش دیگری اظهار داشت: جای تاسف دارد که طبق اعلام جهاد کشاورزی خراسان رضوی اکنون در این استان با 2 هزار و 800 واحد نیمه تمام، هفت هزار و 800 واحد غیر فعال و 520 واحد کشاورزی که نیاز به بهسازی و نوسازی دارند تا قادر شوند بهره وری خود را افزایش دهند، مواجه هستیم.

 

در پاسخ به این اظهارات فرماندار تربت حیدریه گفت: سند توسعه شهرستان تهیه و نیازمند بررسی مجدد برای عملیاتی شدن است و ظرف یک ماه آینده کارگروهی با حضور مدیران مرتبط بخش دولتی، بخشداران، معین های اقتصادی، بخش خصوصی، جامعه دانشگاهی، بانکها و افراد آگاه صاحب نظر برگزار خواهد شد تا برنامه عملیاتی کاربردی توسعه شهرستان تدوین شود.

 

علی رستمی افزود: اکنون 33 طرح سرمایه گذاری در شهرستان شناسایی شده که در کمیته های کارشناسی در حال بحث و بررسی می باشند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort