



به گزارش خبرنگار تابان تربت، احمد علی موهبتی صبح امروز در دیدار با هیئت های ورزشی تربت حیدریه اظهار داشت: در شرایطی که کوچک سازی و ادغام ها باید در سطوح پائین تر انجام شود متاسفانه اخیرا شاهد ادغام برخی نهادهای مرتبط و غیر مرتبط هستیم و این اقدامات نا موزون مشکلات عدیده ای را برای کشور بوجود می آورد.
وی گفت: هسته مرکزی کشور مغز متفکر و برنامه ریز جامعه است که متاسفانه با ادغام ها و کوچک سازی های اخیر در سازمانها و نهادها، آینده ای خطرناک را برای کشور رقم خواهد زد
.
فرماندار تربت حیدریه تصریح کرد: بعنوان مثال، امسال معاونت امور استانها و مجلس را در سازمان برنامه و بودجه و همچنین معاونت اجتماعی و فرهنگی را بایکدیگر ادغام کردند و این حکایت از آن دارد که حوزه اعتبارات دفاعی، قضایی، و بهداشت و درمان و آموزش و پرورش در یک نهاد ادغام شدند.
موهبتی با اشاره به فشارها و لابی گری ها، گفت: در این عرصه وزارتخاته هایی که قدرت بیشتری داشته باشند بودجه و اعتبارات بیشتری را جذب خواهند و برخی حوزه ها مانند ورزش و جوانان مغفول می ماند.
فرماندار تربت حیدریه بیان کرد: حوزه ورزش و جوانان که نتوانست خروجی خوبی داشته باشد در سال ۸۹ ادغام شدند و یکسال گذشته هم دستور دادند تا تفکیک شوند اما عملا هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وی همه این سخنان را به این دلیل بیان کرد که برای حل مشکلات در حوزه مختلف و بخصوص ورزش و جوانان منتظر کمک دولت نباشند و همه با ابتکار عمل خود و مشارکت های مردمی و خیرین بتواتیم گامی موثر برای ورزش شهرستان برداریم.
وی با بیان اینکه باید نگاه منطقی و با برنامه برای هیئت های ورزشی داشته باشیم، افزود: باید دیگران را وادار کرد تا بر مدار برنامه ریزی ما حرکت کنند، البته این برنامه ریزی کارشناسی شده و با سیر مراحل قانونی نتیجه مطلوب خواهد داد
تا کی باید شعار بشنویم/زیر ساخت های ورزشی در شان مردم نیست
رئیس هیئت تکواندو تربت حیدریه در این نشست گفت: هر سال جلسات مختلفی پیرامون مشکلات حوزه ورزش با مسوولان برگزار می کنیم و تنها خروجی آن شعار است و جامعه ورزش در حسرت یک عمل مانده است.
مهدی ذاکری افزود: سالن های ورزشی شهرستان متعلق به دوران قبل از انقلاب و در حال تخریب است و کسی صدای ما را نمی شنود و چه خوب است بجای اینکه این همه مسجد و حسینیه ساخته می شود به حوزه ورزش و سلامت جامعه اهمیت داده شود.
وی بیان کرد: به دلیل اینکه خوابگاه و زیر ساخت مناسب نداریم نمی توانیم میزبانی مسابقات استانی و متطفه ای را برای این شهر بگیریم و این در حالی است که مشهد بعنوان مرکز استان میزبانی مسابقات را از ما سلب کرده است.
ارتباط بین بخشی در تربت حیدریه ضعیف است
رئیس هیئت تیراندازی تربت حیدریه با انتقاد از عدم هماهنگی بین بخشی در این شهرستان، اظهار داشت: این ناهماهنگی ها کاری کرده که تاکنون نتوانستیم با این همه منابع برای هیئت تیراندازی یک سایت داشته باشیم و به ناچار برای مسابقات استانی باید به شهر همجوار کاشمر برویم.
مهدی غلامی خاطر نشان کرد: به جای اینکه صنایع و معادن شهرستان برای مردم و حوزه ورزش و فرهنگ فایده ای داشته باشد تنها گرد و غبار حاصل از فعالیت آنان نصیب ما می شود و هیچ سودی از این ظرفیت ها به جامعه ورزشی نرسیده است.
برای تامین امنیت مسابقات باید به نیروی انتظامی هزینه بپردازیم
رئیس هیئت فوتبال تربت حیدریه گفت: در شرایطی که بسیاری از مسابقات مختلف در شهرستاتهای همین استان برگزار می شود و هیچ هزینه ای برای تامین امنیت نمی پردارند اما این موضوع در تربت حیدریه وارونه است و هیئت های ورزشی باید برای تامین امنیت مسابقات به نیروی انتظامی هزینه پرداخت کنند.
سید احمد رضوی با بیان اینکه سالانه ۱۰ میلیون تومان برای تامین امنیت مسابقات فوتبال و فوتسال به نیروی انتظامی هزینه پرداخت می شود، گفت: با توجه به منابع محدود و مظلوم ماندن حوزه ورزش مسوولان تدبیر کنند و برخی هزینه تراشی ها را از حوزه ورزش حذف کنند.
روغن ریخته شورا نذر امام زاده سمن ها
اهدای ملک فروخته شده به یکی از سمن هاتوسط شورای اسلامی شهر تربت حیدریه
دبیر سمن جهادگران دیار خورشید که در این نشست به نمایندگی از حوزه جوانان حاضر شده بود گفت: با وجودی که سمن (NGO ) ما به ثبت ملی نیز رسیده، اما به دلیل کمبود امکانات به شورای اسلامی دوره چهارم مراجعه کردیم تا مکانی را در اختیار ما بگذارند و آنها مغازه ای را به ما اهدا کردند که در زمان تحویل متوجه شدیم پیشتر فروخته شده است.
محمد حسن صادق پور افزود: فعالیت ما در قالب حوزه های جهادی و در مناطق محروم و روستایی انجام می شود اما هیچ دستگاهی با ما همکاری نکرده است.
وی اظهار داشت: از اوایل تشکیل دولتها پس از انقلاب با توجه به دو نگاه سیاسی و ابزاری به جوانان، همیشه این قشر پر انرژی و خلاق کشور زیان کرده و این در حالی است که می توان از ظرفیت جوانها بدون نگاه سیاسی و ابزاری استفاده عملیاتی و مطلوب کرد.
صادق پور اظهار داشت: مهمترین پاشنه آشیل آسیب های اجتماعی جوانان هستند و ابن در حالی است که افراد دهه ۴۰ و ۵۰ برای جوانان دهه نودی تصمیم گیری می کنند و در نهایت منجر به نتیجه نمی شود.
وی با بیان اینکه سمن ها قرار بود بازوی توانمند دستگاههای اجرایی باشند، افزود: برای به سرانجام رساندن طرح کارتن خوابها نزدیک به دوماه است در بروکراسی اداری هستیم و تقاضا داریم تا دستگاههای اجرایی با این نهاد مردمی و خودجوش همکاری کنند.
در پایان این نشست از نشریه الکترونیکی اداره ورزش و جوانان رونمایی شد.
در شهرستان تربت حیدریه بالغ بر ۱۵ هزار ورزشکار در ۳۲ هیئت ورزشی فعالیت می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید