بدون نظر
 
پسری که در حال سنگ شدن است+عکس
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۴ ق.ظ
 
این پسربچه نپالی از بیماری ایکتیوز رنج می برد، بر اثر این بیماری پوست به سرعت رشد می کند و بسیار سفت می شود.

به گزارش “ رویکرد “، رامش دارجی، ۱۱ سال دارد و اهل نپال است. او مبتلا به بیماری ایکتیوز یا ماهیاک است. رامش وقتی به دنیا آمد مثل بچه های دیگر بود. اما ۱۵ روز پس از اینکه از بیمارستان به خانه رفت بدنش شروع کرد به پوسته پوسته و کلفت شدن و کم کم فلس های سیاهی روی پوستش ایجاد شد.

او در پنج سالگی متوجه شد تمام اعضای بدنش درد می کند و مدام به پدر و مادرش از این بابت شکایت می کرد. هر چه بزرگتر می شد درد بدنش بیشتر می شد و پوست بدنش سف تر. او در ۱۱ سالگی هیچ دوستی ندارد.

همۀ بچه ها وضعیت او را که می بینند می ترسند و فرار می کنند. والدین رامش وضع مالی خوبی ندارند با این حال همۀ تلاششان را برای درمان او کرده اند اما هزینۀ درمان بسیار بالاست.

شانس وقتی به رامش رو آورد که در شبکه های اجتماعی فیلمی از او پخش شد و یک خوانندۀ نپالی آن را دید. او پس از باخبر شدن از جریان و وضع زندگی رامش و خانواده اش قول داد که به آنها کمک کند. حالا او به وعده اش عمل کرده و مراحل درمان این پسر در یکی از بیمارستان های نپال آغاز شده است.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort