بدون نظر
 
پاسخ کوبنده به اعراب در دفاع از سردار سلیمانی؛ آن هم در شبکه الجزیره!
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ در ۷:۱۵ ق.ظ
 
خبرگزاري آريا- يک کارشناس ايراني در گفتگو با الجزيره پاسخ کوبنده اي به اعراب در دفاع از سردار سليماني داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری آریا، “حسن هانی زاده” کارشناس مسائل بین الملل، در گفتگو با شبکۀ خبری الجزیرۀ قطر پاسخ کوبنده ای به تلاش مجری این شبکه برای تخریب چهرۀ سردار سلیمانی داد.
در این گفتگو، مجری برنامه از هانی زاده پرسید: همانگونه که حیدر العبادی نخست وزیر عراق تلاش می کند خود را از هرگونه گرایش مذهبی در رویدادهای فلوجه به دور نشان دهد، اما نشانه ای از مذهبی گرایی وجود دارد که همان حضور گسترده ایران به ویژه ژنرال قاسم سلیمانی در رویدادهای فلوجه است، به نظر جنابعالی چرا تهران خود را در چنین وضعیتی قرار داده است؟.
هانی زاده در پاسخ گفت: واقعیت آن است که سردار قاسم سلیمانی اکنون در خط مقدم جبهه فلوجه حضور دارد، چون ژنرال های عرب در این لحظه در عشرتکده های لاس وگاس، پاریس و لندن هستند، در حالی که این سردار جانش را برای کمک به عشایر سنی فلوجه کف دستش گرفته تا تمام اتهامات وارده درباره وجود اهداف مذهبی نزد ایران یا بسیج مردمی را خنثی کند؛ فلوجه بیشتر از 2 سال اشغال شده بود، اما هیچ صدایی از اعراب یا ژنرال های عرب برای کمک به اهالی آن شنیده نشد، لذا وقتی خلأ امنیتی و همچنین بی توجهی عربی نسبت به اوضاع امنیتی عراق مشاهده می شود، سردار سلیمانی مجبور است امکانات و دانش خود را در اختیار ملت و نیروهای مسلح عراق قرار دهد تا فلوجه آزاد شود.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort