بدون نظر
 
تلافی جانانه هکرهای ایرانی برای عربستان
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ در ۱:۱۹ ب.ظ
 
سایت‌ سازمان آمار کل و سایت دفتر آمار عربستان سعودی یک روز پس از حمله هکری به سایت مرکز آمار ایران، هک شدند.

به گزارش تسنیم، یک روز پس از اینکه کاربرانی از عربستان سعودی با عنوان گروه “داعس”، هک شد، حالا تعدادی از کاربران در یک عملیات سایبری، سایت‌ سازمان آمار کل و سایت دفتر آمار عربستان سعودی را هک کرده‌اند.

سایت سازمان آمار کل عربستان سعودی به آدرس www.cdsi.gov.sa و سایت دفتر آمار که به آدرس www.stats.gov.sa در فضای مجازی فعال هستند، از صبح امروز فعالیت عادی خود را ادامه می‌دادند که با یک حمله سایبری از دسترس خارج شدند.

بررسی‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که سایت دفتر آمار سعودی‌ها صبح امروز ابتدا هدف یک حمله سایبری قرار گرفته و به‌طور نسبی از دسترس خارج شد اما در حمله دوم که گویا ساعتی بعد از حمله نخست انجام شده است، به‌طور کامل از دسترس خارج شده است.

پس از انجام این حملات هکری، این دو سایت سعودی از دسترس IPهای ایرانی خارج شده و تا لحظه انتشار این خبر، اجازه بازدید از این سایت‌ها از آی‌پی‌های ایرانی متوقف شده است.

هنوز هیچ گروه سایبری مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته‌اند اما برخی کاربران ایرانی می‌گویند که آنها این حمله را در تلافی حمله روز گذشته سعودی‌ها به سایت مرکز آمار ایران انجام داده‌اند. هویت این کاربران مشخص نیست و معلوم نیست واقعاً چه گروه‌هایی در انجام این عملیات سایبری نقش داشته‌اند.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort