بدون نظر
 
کوفته سبزی همراه بادام زمینی مقوی
تاریخ انتشار : ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۹:۱۹ ق.ظ
 
وب‌سایت آوای سلامتی: طعم کوفته سبزی با سس چیلی خوشمزه اگر با سس فلفل تند سرو شوند, بسیار عالی خواهد شد. ضمن این که بادام زمینی موجود در کوفته سبزی با سس چیلی, غذا را بسیار مقوی می نماید.

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

وب‌سایت آوای سلامتی: طعم کوفته سبزی با سس چیلی خوشمزه اگر با سس فلفل تند سرو شوند, بسیار عالی خواهد شد. ضمن این که بادام زمینی موجود در کوفته سبزی با سس چیلی, غذا را بسیار مقوی می نماید.مواد لازم  :

  •  روغن بادام زمینی : 3 قاشق غذاخوری
  •  پیاز ریز خرد شده : 1 عدد
  •  ساقه کرفس خرد شده : 1 عدد
  •  مخلوط سبزی های خشک : 1 قاشق چای خوری
  •  بادام زمینی بدون نمک بو داده و پودر شده : 225 گرم
  •  نخود کنسروی آبکش و پوره شده : 175 گرم
  •  خمیر مایه خشک : 1 قاشق چای خوری
  •  خرده های نان تمام گندم تازه : 60 گرم
  •  زرده تخم مرغ : 1 عدد
  •  آرد سفید ساده : 25 گرم
  •  خلال فلفل چیلی قرمز جهت تزیین : مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس فلفل تند :

  •  روغن بادام زمینی : 2 قاشق چای خوری
  •  فلفل چیلی قرمز دانه گرفته و ریز خرد شده : 1 عدد
  •  پیازچه ریز خرد شده : 2 عدد
  •  سرکه قرمز : 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی کنسروی خرد شده : 200 گرم
  •  رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  •  شکر دانه ریز : 2 قاشق چای خوری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  • برنج جهت سرو : مقداری
  • برگ های سبز سالادی جهت سرو : مقداری
طرز تهیه کوفته سبزی با سس چیلی

طرز تهیه  :

1. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه حرارت دهید . پیاز و کرفس را به مدت 3 تا 4 دقیقه به آرامی سرخ نمایید تا نرم شوند اما قهوه ای نشده و نسوزند .

2. بقیه مواد به جز آرد و باقی مانده روغن را در یک کاسه ریخته , پیاز و کرفس را به آن بیافزایید . خوب هم بزنید و مخلوط نمایید .

3. مخلوط را به 12 قسمت مساوی تقسیم نمایید و به شکل گلوله های کوفته کوچک درآورید . کوفته ها را در آرد بغلطانید تا کاملا به آرد آغشته شوند .

4. بقیه روغن را در ماهیتابه داغ نموده، کوفته های نخود را اضافه نمایید و روی حرارت متوسط بپزید. مرتب آن ها را بچرخانید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا مغز پخت شده و طلایی رنگ شوند. با دستمال کاغذی مخصوص آَشپزخانه, روغن اضافی آن ها را بگیرید.

5. در همین فاصله, سس فلفلی تند را آماده نمایید. روغن را در یک ماهیتابه کوچک داغ نموده و به آرامی فلفل و پیازچه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن سرخ نمایید. بقیه مواد را مخلوط نموده, نمک و فلفل زده و هم بزنید . سپس آن را به جوش بیاورید و آهسته به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

6. کوفته های بادام زمینی و نخود را با سس فلفلی تند, برنج و برگ های سبز سالادی سرو نمایید .

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort