گران ترین میوه نوبرانه فصل بهار!

تیتر20 – معمولا چغاله بادام از اوایل اسفند به بازار می آید و به دلیل استقبال مردم تا نیمه فصل بهار در جمع رکوردداران قیمت میوه ها قرار می گیرد. طعم خاص چغاله بادام مردم را به استفاده از آن ترغیب می کند اما باید به این نکته توجه داشت که به طور کلی مواد مغذی
تیتر20 – معمولا چغاله بادام از اوایل اسفند به بازار می آید و به دلیل استقبال مردم تا نیمه فصل بهار در جمع رکوردداران قیمت میوه ها قرار می گیرد.
طعم خاص چغاله بادام مردم را به استفاده از آن ترغیب می کند اما باید به این نکته توجه داشت که به طور کلی مواد مغذی میوه کال و نارس بادام کمتر از میوههای رسیده است و از نظر کلسیم، آهن و به طور کلی املاح معدنی در سطح پایینتری قرار دارد. رسیده این میوه افراد را در برابر بیماریهایی چون پوکی استخوان ، افزایش کلسترول ، کمخونی و چسبندگی رودهها محافظت میکند، اما تا وقتی کال است از این ویژگیها برخوردار نیست.
نکته دیگر هم در مورد مصرف چغاله بادام اینکه این میوه اغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا که با هدف کسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطهها زودهنگام عرضه میشود بیش از حد کال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونهای که فرد با مصرف بیش از اندازه آن به اصطلاح عامیانه سردی میکند و گاهی دچار عوارضی از قبیل دلدرد، تهوع، اسهال و سردرد میشود.
این میوه نوبرانه معمولا در آغاز ورود به بازار با قیمتی بیش از 100 هزار تومانی عرضه می شود و حتی در سال گذشته تا 150 هزار تومان هم رسید اما در روزهای پایانی فروردین 95 با کاهش 50 درصدی به قیمتی بین 50 تا 70 هزار تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت میوه های دیگر به 10 هزار تومان هم نمی رسد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰