بدون نظر
 
اقلیم آینده: داغ‌تر، خشک‌تر و نمناک‌تر
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۵ در ۶:۳۸ ق.ظ
 
کشاورزنیوز: به گزارش خبرگزاری مهر دمای کره زمین در سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ گرم ترین سال‌ها بود. سال ۲۰۱۵ با وقوع پدیده شدید ال‌نینو، گرم ترین سال از آغاز دیدبانی‌های پیشرفته در اواخر سده ۱۸۰۰ تا به حال ثبت شد. گازهای گلخانه‌ای در جو در سال ۲۰۱۵ به بالاترین ...

به گزارش خبرگزاری مهر دمای کره زمین در سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۵ گرم ترین سال‌ها بود.

سال ۲۰۱۵ با وقوع پدیده شدید ال‌نینو، گرم ترین سال از آغاز دیدبانی‌های پیشرفته در اواخر سده ۱۸۰۰ تا به حال ثبت شد.

گازهای گلخانه‌ای در جو در سال ۲۰۱۵ به بالاترین میزان خود رسید. دی اکسید کربن در فصل بهار نیمکره شمالی از مرز ppm ۴۰۰ گذشت (این میزان پیش از صنعتی شدنppm ۲۸۰ بود) و انتظار می‌رود غلظت میانگین جهانی‌ آن برای سال ۲۰۱۶ از این بالاتر رود.

انتشار گازهای گلخانه‌ای در گذشته باعث گرمایش بیشتر زمین شده است. دی اکسید کربن تا چندین قرن در جو زمین باقی می‌ماند و اقیانوس‌ها نیز بیش از ۹۰ درصد انرژی گرمایی اضافی انباشته شده در سامانه اقلیمی را در خود ذخیره می‌کنند. بدین ترتیب دما و تراز سطح آب دریاها رو به افزایش خواهد گذاشت. در حقیقت میزان گرمای موجود در اقیانوس‌ها هم اکنون به بالاترین حد خود رسیده است.

پارسال میانگین دمای هوای سطح زمین رکوردهای پیشین را شکست و افزایش تقریبی یک درجه سلسیوس نسبت به دوره پیش از صنعتی شدن را به ثبت رساند.

این مقدار در حال حاضر کمی بیش از نصف سقف توافق شده در معاهده پاریس است. در این معاهده که چندی پیش به تایید بسیاری از کشورها رسید، سقف افزایش دمای میانگین جهانی کمتر از ۲ درجه سلسیوس نسبت به دوره پیش از صنعتی شدن تعیین شد و همه تلاش‌ها بر این استوار است که افزایش دما را تا سطح ۱/۵ درجه سلسیوس محدود کنند.

به عنوان بخشی از روند گرمایش جهانی زمین، بسیاری از کشورها مقادیر بی‌سابقه‌ای از بیشینه دمای روز و کمینه دمای شب و همچنین امواج گرمایی شدیدتری را گزارش می‌کنند.

در بخش‌هایی از جهان خشکسالی‌های شدید دیده می‌شود و به طور همزمان و در یک دوره مشخص، شمار رخداد بارش‌های سنگین افزایش می‌یابد.

تغییر اقلیم یک چالش‌ اساسی برای بشر ایجاد کرده و از این رو، تا سال ۲۰۳۰ میلادی در دستور کار اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد قرار گرفته است.

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort