محسن اسلامی دبیر اجرایی نخستین جشنواره شعر محلی خراسان بزرگ در آئین اختتامیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگار تابان تربت، با تقدیر از شاعران استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، گفت: شعر بیانگر فرهنگ یک ملت است و میتواند به عنوان ابزاری جهت معرفی و انتقال فرهنگ یک جامعه به دیگر جوامع مورد استفاده قرار گیرد.
وی به هدف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و افزود: برند سازی شعر محلی خراسان بزرگ و نقد و بررسی نواهای محلی مهمترین هدفی است که در این جشنواره به دنبال آن بودیم.
اسلامی به آثار رسیده این جشنواره اشاره کرد و بیان داشت: از مجموع 80 شعر محلی ارسال شده به دبیرخانه که بخشی از آن مربوط به افرادی بود که بصورت آزاد شرکت کرده بودند، آثار 20 شاعر پذیرفته شد که در مدت دو شب جمعا 35 شعر به صورت متن ادبی و شعر محلی اجرا شد.
دبیراجرائی جشنواره شعر محلی خراسان بزرگ اذعان کرد: هر چه واژگان ما به فرهنگ، رسوم و آیین بومی نزدیکتر باشند، بیشتر بر مخاطب اثر گذاشته و او را جذب میکند.
وی به معرفی داوران و آثار برگزیده پرداخت و افزود: عبدالله نجف زاده از خراسان رضوی، سعید عندلیبی از خراسان جنوبی و حسن روشان از خراسان شمالی سه داور جشنواره بودند که پس ازارزیابی، آثار زیر را بعنوان آثار برتر معرفی کردند.
اثر برتر جشنواره متعلق به علی اکبر عباسی فهندری از شهرستان تربت حیدریه
چهار اثر برتر دیگر بدون تقدم و تأخر به افراد ذیل تعلق گرفت.
صادق آدینه از فاروج، صغری سعادتمند از شیروان، علی اصغر داوری ترشیزی از کاشمر و عباس باقریه از نیشابور
وی خاطر نشان کرد: در آئین افتتاحیه و اختتامیه نخسیتن جشنواره شعر محلی خراسان بزرگ از آثار «یک تار و صد بیمار از اسفندیار جهانشیری و منظومه سمندرخان سالار متعلق به علی اکبر عباسی فهندری» رونمایی شد.
نخستین جشنواره شعر محلی خراسان بزرگ با حضور شعرا و ادیبان از استانهای خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در بخش های کرمانجی، ترکی، تربتی، فولکلور جنوبی، خوافی و نیشابوری به مدت دو روز در تالار اندیشه تربت حیدریه برگزار شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید