کد خبر : 37256
تاریخ انتشار : سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶

۱۵ هزار اثر به جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» رسید

۱۵ هزار اثر به جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» رسید

سجاد رحیمی بیستونی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، اظهار کرد از راه‌اندازی سامانه «ایران جوان» و برگزاری موفق یک جشنواره بین‌المللی عکس با محوریت زعفران خبر داد. وی تصریح کرد: سامانه‌ای به آدرس ایران جوان طراحی کردیم و فراخوان جشنواره به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد و

سجاد رحیمی بیستونی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»، اظهار کرد از راه‌اندازی سامانه «ایران جوان» و برگزاری موفق یک جشنواره بین‌المللی عکس با محوریت زعفران خبر داد.

وی تصریح کرد: سامانه‌ای به آدرس ایران جوان طراحی کردیم و فراخوان جشنواره به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد و دعوتنامه‌های این جشنواره به بسیاری از مراکز دانشگاهی، علمی و هنری کشورهای اطراف ارسال شد که خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شد.

وی افزود: مهلت ارسال آثار تا شب گذشته بود و تا آخرین لحظات، حدود ۱۵ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این تعداد، آثاری از ۱۰ کشور مختلف حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از آغاز فرآیند داوری این آثار خبر داد و گفت: چهار داور بین‌المللی توانمند برای این جشنواره شناسایی و با آنها قرارداد بسته شده است. داوری ۱۵ هزار اثر ارسال شده از امروز آغاز شده است.

رحیمی درباره برنامه‌های پایانی جشنواره بیان کرد: آئین افتتاحیه این جشنواره در محل وزارت بهداشت و در دفتر وزیر محترم بهداشت برگزار شد و اختتامیه نیز در تاریخ ۲۰ آذرماه در شهر تربت‌حیدریه برگزار خواهد شد.

وی از دعوت از مقامات ارشد کشور برای حضور در این مراسم خبر داد و گفت: از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دبیر محترم ستاد ملی جمعیت (خانم دکتر وحیدی)، استاندار خراسان رضوی و معاونین ایشان، مقامات مرتبط با حوزه جهانی جمعیت و نمایندگان فعال این عرصه دعوت به عمل آمده است.

رئیس این جشنواره بین‌المللی، محور اصلی موضوعی را «زعفران» عنوان کرد و گفت: در این جشنواره سعی کردیم اهمیت زعفران و نقش آن را به عنوان یک محصول استراتژیک و خانواده‌محور معرفی کنیم، چرا که خانواده‌ها در مزارع و زمینه‌های زراعی این محصول فعالیت مستقیم دارند.

وی درباره دیگر بخش‌های جشنواره افزود: این جشنواره در بخش‌های عکاسی حرفه‌ای، حوزه دانشجویی، حوزه عمومی (عکاسی با گوشی موبایل) و بخش بین‌الملل برگزار شده که خوشبختانه از بخش بین‌الملل، ۱۰ کشور مشارکت داشتند.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.