بدون نظر
 
رئیس بیمارستان تامین اجتماعی تربت‌حیدریه عنوان کرد؛
کمبود پزشک متخصص مهم‌‌ترین دغدغه بیمارستان تامین اجتماعی تربت‌حیدریه
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ در ۳:۳۵ ق.ظ
 
رئیس بیمارستان تامین اجتماعی تربت‌حیدریه مهم‌‌ترین دغدغه این بیمارستان را کمبود پزشک متخصص عنوان کرد و افزود: در عین حال سعی کردیم با نیروهای طرحی و پزشکان ضریب «کا» بخشی از این کمبود را جبران کنیم.

جواد یوسفی مقدم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «تابان تربت»؛ اظهار کرد: یکی از مهم‌‌ترین دغدغه‌های مردم خطه جنوب خراسان رضوی و بالاخص شهرستان تربت حیدریه کمبود پزشک متخصص در این بیمارستان است که البته از دو سال قبل و طی انعقاد تفاهم نامه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی و با جذب پزشک متخصص ضریب کا‌ و طرحی تقریبا بخشی از این دغدغه مردم نیز برطرف شد.

وی تصریح کرد: ضریب اشغال تخت یکی از مهم‌‌ترین عملکردها و شاخص‌های یک بیمارستان در ارزیابی هاست که از سال ۷۴ تا ۴۰۱ در این بیمارستان حدود ۵۰ درصد بوده، اکنون با جذب پزشکان متخصص و بهسازی بیمازستان به ۷۵ درصد رسیده‌است.

یوسفی مقدم در اهمیت ضریب اشغال تخت این را هم گفت که وقتی متخصص نداشته‌باشیم از ارایه خدمت معذوربم و مردم هم به سایر مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

رئیس بیمارستان رازی تربت‌حیدریه از اضافه کردن پزشکان متخصص، اجرای طرح‌های هتلینگ و توسعه فضای فیزیکی و همچنین توسعه تجهیزات پزشکی به عنوان سه اولویت کاری در این بیمارستان یاد کرد و افزود: در حال جذب چند متخصص هستیم، بویژه در بخش فیزوتراپی و ارولوژی که پزشک خانم نداشتیم و اکنون در حال جذب هستند.

وی به یکی از مهم‌‌ترین دلایل عدم رغبت پزشکان برای حضور در بیمارستان اشاره کرد و افزود: در حقیقت تعرفه دولتی پزشک متخصص اعم از ویزیت و جراحی و سایر موارد در بیمارستان فاصله زیادی با بخش خصوصی دارد و لذا برای جذب پزشکان متخصص با چالش جدی مواجه هستیم که می‌طلبد این موضوع در مراجع بالادستی پیگیری شود.

یوسفی مقدم ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ پزشک عمومی و متخصص داریم که مردم می‌توانند با دو روش نوبت‌دهی تلفنی و همچنین اینترنتی برای اخذ نوبت اقدام کنند.

ساخت درمانگاه تامین اجتماعی با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان 

رئیس بیمارستان رازی تربت‌حیدریه دومین چالش این بیمارستان را کمبود فضای فیزیکی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه تنها بیمارستان اختصاصی تامین اجتماعی در جنوب خراسان رضوی هستیم روزانه به بالغ بر یکهزار نفر خدمات ارائه می‌کنیم، اما فضای فیزیکی پاسخگوی این حجم از مراجعات نیست.

وی گفت: بر همین اساس از دوسال قبل پروژه ساخت درمانگاه تامین اجتماعی در ضلع شمالی بیمارستان طراحی شده و مجوزات لازم و پروانه از شهرداری اخذ شده و اکنون در حال انتخاب پیمانکار هستیم.

یوسفی مقدم بیان داشت: این درمانگاه با زیربنای چهار هزار متر مربع در دو طبقه طراحی شده که اعتبار ساخت آن بدون تجهیزات ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد شده و با توجه به وضعیت تورم احتمال افزایش هزینه‌ها وجود دارد، در عین حال تمام هزینه‌های ساخت و تجهیز به‌عهده سازمان تامین اجتماعی است.

وی افزود: پارسال سه پروژه عمرانی بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شده که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش می‌کنیم با اعتبارات محدود این پروژه‌ها را تکمیل کنیم.

رئیس بیمارستان رازی تربت‌حیدریه تصریح کرد: اکنون در حال اضافه کردن یک بخش در بیمارستان هستیم که احتمالا با توجه به مراجعات مکرر مردم به چشم‌ پزشکی اختصاص داده شود، در عین حال اکنون ۱۳۳ تخت فعال داریم که با اضافه شدن ۲۵ تخت دیگر به ۱۵۸ تخت ارتقا خواهد یافت.

یوسفی مقدم بیان کرد: با توجه به اینکه این بیمارستان قطب و بلوک زایمان جنوب خراسان رضوی محسوب می‌شود، پارسال شاخص دوم کشوری را از این حیث در سازمان تامین اجتماعی کشور کسب کردیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
فرسودگی ۷۰ درصد ناوگان اورژانس تربت‌حیدریه حجم معاملات بورس زعفران تربت‌حیدریه از مرز چهار تن گذشت آغاز واکسیناسیون روتاویروس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سانحه رانندگی در تربت‌حیدریه ۲ فوتی برجای گذاشت اصلی‌ترین چالش بیماری «اچ‌آی‌وی» عدم شناسایی مبتلایان است پیکر شهید گمنام در تربت حیدریه تشییع شد+ فیلم منازعه جبهه مقاومت با صهیونیست‌ها همه‌جانبه است زنجیره تولید فولاد در خراسان رضوی باید تکمیل شود ۴ پروژه عمرانی بسیج تربت حیدریه به بهره‌برداری رسید اجرای قانون جوانی جمعیت اولویت نخست نظام سلامت است جوانان افسران جنگ شناختی و رسانه‌ای هستند ذوق‌زدگی برای مذاکره با آمریکا خطاست
hacklink al fethiye escort hack forum organik hit