بدون نظر
 
با تخصیص اعتبار40 میلیاردی و پیشرفت ۹۸ درصدی رقم خورد
بیمارستان راشد زاوه در آستانه افتتاح/فاز نخست بیمارستان آبان ماه به بهره برداری می رسد
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۱ در ۵:۲۰ ق.ظ
 
بیمارستان ۳۲ تختخوابی راشد زاوه که از سال 1394 کلنگ آن به زمین خورد و در ادامه پیشرفت بسیار کندی داشت، حالا بعد از حدود ۷ سال با تخصیص اعتبار 40 میلیارد تومانی و خرید تجهیزات مورد نیاز، بالاخره در آستانه افتتاح قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، بیمارستان راشد زاوه قرار بود در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۴ هزار و ۱۰۰ متر مربع بنا شود و به ۱۲۰ هزار نفر جمعیت شهرستان‌های زاوه و باخرز و مسافران مسیر تربت‌جام و تایباد خدمات بهداشتی- درمانی ارائه کند، اما کندی روند احداث آن باعث نارضایتی شهروندان و گلایه افکار عمومی شد.

بنا به رسالت رسانه ای خود طی این سال‌ها بارها به این مطالبه مردمی پرداختیم تا مسئولان را متوجه ضرورت اجرایی شدن احداث پروژه و حل معضل بهداشت و درمان شهرستان کند.

بهمن ماه سال ۹۹ بود که در گزارشی با عنوان «بیمارستان ناتمام زاوه نیازمند ۲۸ میلیارد اعتبار» به این مطالبه مهم پرداختیم و باز در خرداد ۱۴۰۰ در گزارش «خرداد گذشت بیمارستان زاوه تکمیل نشد!» بدقولی مسئولان را در زمینه تحقق وعده‌ای که به مردم داده بودند، مورد نقد قرار دادیم و پیگیر تسریع احداث پروژه شدیم  و ۲۳ فروردین امسال هم در گزارشی به پروژه ناتمام بیمارستان راشد زاوه پرداختیم.

پروژه‌ای که یکی از مطالبات قدیمی مردم شهرستان بوده و تکمیل آن طبق گفته فرماندار زاوه نیازمند تخصیص و جذب ۵۰ میلیارد تومان اعتبار بود، تا این‌که بالاخره بر اساس گفته مسئولان، 40 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان جذب و تجهیزات لازم خریداری شده  و انتظار مردم زاوه برای راه اندازی بیمارستان راشد، در حال به ثمر رسیدن است.

نیاز به بیش از 25 میلیارد اعتبار

مدیر شبکه بهداشت شهرستان زاوه به خبرنگار ما گفت: بیمارستان از سال ۹۹ تاکنون ۶۱ درصد پیشرفت داشت و حالا به همت دولت سیزدهم اعتبارات مورد نیاز به این پروژه تزریق شده و به پیشرفت ۹۸ درصدی رسیده‌ایم، این در حالی است که طی ۵ سال اول بعد از کلنگ‌زنی پروژه، فقط ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم.

دکتر رحیمی، می افزاید: بیمارستان ۳۲ تختخوابی راشد زاوه در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و با زیربنای ۴ هزار و ۱۰۰ متر مربع احداث شده و تاکنون بیش از ۴۳ میلیارد تومان از محل منابع ملی برای احداث سازه این بیمارستان هزینه شده و امروز تقریبا عملیات عمرانی بیمارستان به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: کل اعتبارات هزینه شده تا سال ۱۳۹۹ با پیشرفت کمتر از ۳۷ درصد ۱۸ میلیارد تومان بوده و از سال۹۹ به بعد به همت دولت سیزدهم و تلاش های نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه‌ولات بیش از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه تخصیص یافته که ۲۵ میلیارد تومان آن  هزینه شده و ۱۵ میلیارد تومان دیگر در مراحل هزینه‌کرد است.

رحیمی بیان داشت: براساس برآوردها بیش از ۲۵ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز برای تجهیز و بهره برداری نهایی بیمارستان راشد مورد نیاز است.

وی با تشریح امکانات فراهم شده در این بیمارستان گفت: بخش های این بیمارستان شامل: بخش اورژانس با ظرفیت ۱۰ تخت، بخش بستری با ظرفیت ۱۸ تخت، دو تخت LDR، دو تخت اتاق عمل، درمانگاه سرپایی، رادیولوژی، آزمایشگاه و فضاهای پشتیبانی شامل: آشپزخانه، لنژری، CSR، پانسیون متخصصین، امحای زباله و حفاظت فیزیکی برای این بیمارستان جانمایی شده است.

.مدیر شبکه بهداشت شهرستان زاوه ادامه می دهد: دولت نیز برای تامین تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز برای ارائه خدمات در بیمارستان راشد با عنایت به موافقت اولیه چارت تشکیلات سازمانی، قول مساعد داده و مقرر شده که ان‌شاءالله در اولین فراخوان استخدامی سراسری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیش از ۷۵ درصد نیروهای مورد نیاز به صورت پیمانی جذب و به‌کارگیری شوند.

مدیر شبکه بهداشت زاوه همچنین بیان می کند: این بیمارستان در صورت بهره برداری به ۱۲۰ هزار نفر جمعیت شهرستان‌های زاوه و باخرز و مسافران مسیر تربت‌جام و تایباد خدمات بهداشتی- درمانی ارائه خواهد کرد.

آمادگی افتتاح بیمارستان در نیمه آبان ماه

رحیمی درباره راه‌اندازی و افتتاح بیمارستان گفت: در صورت همکاری دانشگاه و تامین نیروهای موقت ما مشکلی برای افتتاح بیمارستان در نیمه آبان ماه امسال نداریم.

وی می افزاید: بخش های اورژانس و رادیولوژی و آزمایشگاه در فاز اول به بهره برداری می رسند و بخش های دیگر با تزریق نیرو افتتاح خواهند شد.

مدیر شبکه بهداشت زاوه  همچنین بیان می کند: در خصوص تجهیزات پزشکی مربوط، هیچ مشکلی نداریم و همه وسایل و دستگاه های مورد نیاز  خریداری شده و مبلغ ۲۵ میلیارد تومان مورد نیاز مربوط به تجهیزاتی است که مربوط به فازهای بعدی و خرید دستگاه های تکمیلی است و در فهرست اعطایی وزارت بهداشت نیست.

مدیر شبکه بهداشت زاوه تاکید می کند: هم‌اکنون مشکل خاصی از لحاظ منابع مالی با توجه به تزریق خوب اعتبارات که اخیرا رخ داد، وجود ندارد و آمادگی کامل برای افتتاح در فاز اول وجود دارد.

.شایان ذکر است که شهرستان زاوه تا سال ۸۷ یکی از بخش‌های شهرستان تربت‌حیدریه بود که پس از ارتقا به عنوان شهرستان مستقل معرفی شد و اکنون این شهرستان دارای دو بخش سلیمان و مرکزی است و بر اساس آمار خانه‌های بهداشت ،جمعیت آن بیش از ۸۰ هزار نفر است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
امروز باید مراقب شایعه‌پراکنی‌ها و تحلیل‌های غلط باشیم تمرکززدایی و کوچک‌سازی دولت یک ضرورت است خراسان رضوی نیازمند سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری معادن است تکمیل پروژه‌های خراسان رضوی نیازمند ۵۵۰ همت است زنجیره تولید و ارزش افزوده در خراسان رضوی تکمیل شود طرح جایگزینی چراغ‌های کم‌مصرف در خراسان رضوی آغاز شد مجموعه آبی آبشار در تربت‌حیدریه به بهره‌برداری رسید بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه افتتاح شد رئیس مجلس شورای اسلامی وارد تربت حیدریه شد شهید سلیمانی فرهنگ انقلاب و مقاومت را گسترش داد سرعت طراحی‌های حاج قاسم نقشه استکبار را خنثی کرد پیگیری ثبت واقعه نهم دی ۵۷ در شورای فرهنگ عمومی
hacklink al hack forum organik hit