



علی اصغر زارعی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: همانطور که از قبل قابل پیش بینی بود رئیس جمهور امریکا تحت تاثیر شدید لابی صهیونیستی و برای رضایتمندی محافل صهیونیست ها و صاحبان قدرت در آمریکا از هیچ اقدامی عدول نخواهد کرد، لذا از ابتدا و در شعارهای انتخاباتی خود از برجام بعنوان یک توافق بد در تاریخ ایالات متحده یاد کرد.
وی تصریح کرد: ترامپ طی چند ماه گذشته و با روش های مختلف فشار و تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران را از سوی مجلس نمایندگان و سنا دنبال می کرد و حتی از طریق وزارت خزانه داری ایالات متحده بدنبال فشار علیه دولت و ملت ایران بود تا رضایتمندی لابی صهیونیستی و نتانیاهو را جلب کند.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه آمریکا از شکست های اخیر سرخورده شده، افزود: شکست های پی در پی آمریکا در دستیابی به اهداف منطقه ای و اوج گیری قدرت مقاومت و جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا، ترامپ را بر آن داشت تا برای رضایتمندی لابی صهیونیستی از برجام خارج شود.
وی گفت: این اقدام ترامپ مورد استقبال نتانیاهو و لابی صهیونیستی آمریکا و همچنین مزدوران منطقه ای وی قرار گرفت تا در نهایت اهرم های فشار برای محاصره اقتصادی و سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران و تضعیف محور مقاومت بیشتر شود.
اقدام ترامپ بدعت غیر متعارف در روابط بین الملل بود
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ماهیت اقدام ترامپ در خروج از برجام یک بدعت غیر متعارف در روابط بین الملل و به سخره گرفتن سازمانهای بین المللی بود ، بطوریکه در چندین ماه مذاکره بین ابرقدرتهای دنیا با جمهوری اسلامی یک توافق بین المللی مورد اتفاق همگان منعقد شد و اکنون آمریکا با بدعهدی از آن خارج می شود.
زارعی خاطر نشان کرد: زمانی اهمیت این موضوع بیشتر می شود که بدانیم این توافق چهارچوبی برای تنظیم روابط بین المللی کشورهای 1+5 با ایران بود که در این بین ایران با اجازه دسترسی بازرسان انرژی اتمی به مراکز هسته ای و همچنین تعلیق بخش زیادی از فعالیت های خود به تعهدات پایبند بود، اما از همان ابتدا آمریکائی ها کمترین تعهدی در اجرای توافقات خود نداشتند و همه این اقدامات باعث شد تا حقانیت ملت ایران و بدعهدی ایالات متحده برای جهانیان به اثبات برسد.
دولت از ظرفیت های خود برای سرعت بخشیدن به فعالیت های هسته ای استفاده کند
این نماینده سابق مجلس بیان کرد: هرچند بخش زیادی از بسترها و زیر ساخت های هسته ای کشور عجولانه و پیش دستانه از بین رفته اما اکنون که امریکا از برجام خارج شده، وقت آن رسیده تا دولت از تمام ظرفیت ها و توانمندی های قابل توجه ای که به لحاظ دانش و فناوری هسته ای در داخل بهره مند است نهایت استفاده را ببرد.
وی عنوان کرد: ما می توانیم بنا به دانش بومی که داریم با سرعت بیشتر و ظرفیت بالاتر و بدون اتکا به بیرون فعالیت هسته ای را به روال سابق نه بلکه بالاتر نیز ارتقا دهیم و این مستلزم همکاری بین دولت و مجلس است که به اقدامات خصمانه و بدعهدی امریکا پاسخ متقابلانه ارائه کنند.
مجلس شورای اسلامی مصوبات الزام آور را در دستور کار قرار دهد
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وقت آن رسیده تا مجلس شورای اسلامی بعنوان نمایندگان ملت ایران مصوبات الزم آور که بیش از این به تصویب اعضا رسیده را به سرعت در دستور کار قرار داده و برای مقابله با بدعهدی آمریکا، دولت را ملزم به اجرای آن کند.
ماندن اروپائی ها در برجام مستلزم عدم همراهی با سیاست های آمریکاست
زارعی گفت: برجام بعنوان یک توافق بین المللی برای کشورهای مورد قرارداد الزاماتی را بوجود آورده که به تعهدات خود عمل کنند و این چهارچوبی برای تنظیم روابط بین الملی است که اجرای آن می تواند مسیر روشنی برای همه در آینده داشته باشد.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه خوشبین به اجرای تعهدات از سوی اروپائی ها نیستم، افزود: همراهی اروپائی ها برای ادامه برجام مستلزم آن است که آمریکا اهرم فشار را بر علیه کشورهای اروپائی و سرمایه گذارانی که در ایران سرمایه گذاری کردند را اعمال نکند، هر چند این مهم بعید است، زیرا آنها خواهان بازگشت تمامی تحریم ها حتی تحریمهای قبل از برجام هستند، لذا مشکلاتی را برای کشورهای اروپائی نیز بوجود می آورد.
وی تصریح کرد: دولت های اروپائی چنانچه خواهان باقی ماندن در برجام هستند باید از تمام ظرفیت های خود برای محدود کردن اقدامات بازدارنده و عدم همراهی با ایالات متحده استفاده کنند، هرچند بعید است، زیرا در تمامی ادوار کشورهای انکلیس، فرانسه و آلمان همگام با سیاست های آمریکا قدم بر می دارند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه قطع همکاری های اقتصادی اروپا با ایران باعث عقب رفت در اقتصاد اروپائی ها می شود، افزود: با توجه به بی ثباتی که در کشورهای غرب آسیا وجود دارد و همچنین ثبات و امنیتی که در جمهوری اسلامی ایران برقرار است اروپائی ها خواهان حضور در بازار ایران هستند، اما باید دید توان عدم همراهی با سیاست های ایلات متحده را دارند؟
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید