



به گزارش خبرنگار تابان تربت، مهدی ناصری صبح امروز در جلسه بررسی آسیب ها و تهدیدات اجتماعی شهرستان تربت حیدریه اظهار کرد: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی بعنوان اتاق فکر جامعه نقش تاثیر گذار در حوزه های مختلف دارند و نباید از این نقطه قوت کشور غفلت شود.
وی تصریح کرد: اساتید و نخبگان دانشگاهی و همچنین دانشجویان بعنوان مغز متفکر جامعه اسلامی می توانند با ورود خود به مسائل مورد نیاز جامعه بخشی از مشکلات پیش رو را مرتفع سازند.
معاون سیاسی فرماندار تربت حیدریه با انتقاد از حضور کم رنگ دانشگاهها و مراکز آموزش عالی این شهرستان در شناسائی آسیب ها و تهدیدات اجتماعی و رفع آن، از اساتید و نخبگان دانشگاهی خواست تا ورود بهتر و اثر بخشی به این حوزه داشته باشند.
ناصری گفت: علی رغم اینکه در زمانهای متعدد خواسته شده تا دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در رصد و شناسائی و رفع آسیب ها و تهدیدات اجتماعی ورود پیدا کرده و به کمک مسئولان بیایند اما حضور پر رنگ و تاثیر گذاری از این مراکز شاهد نیستیم.
معاون سیاسی فرماندار تربت حیدریه افزود: توقع ما این است که دانشگاهها بعنوان مراکز و اتاق های فکر جامعه مسائل مورد نیاز، آسیب ها و تهدیدات پیش روی جامعه خود را شناسائی و بعنوان بازوی توانمند مسئولان اجرائی در رفع آن تلاش کنند.
وی خاطر نشان کرد: چنانچه این مراکز آمار و یا اطلاعاتی نیاز دارند به ما اطلاع دهند تا با ارائه این آمار بتوانیم یک نسخه مناسبی برای شناسائی آسیب ها، تهدیدات و رفع آن برای این منطقه تهیه و تدوین کنیم.
شهرستان تربت حیدریه دارای 7 مرکز دانشگاهی شامل؛ دانشگاه عالی، آزاد اسلامی، علوم پزشکی، پیام نور، فنی و مهندسی، علمی و کاربردی و سما می باشد که بالغ بر 11 هزار دانشجو و 250 استاد دانشگاه عضو هیئت علمی از مقطح کاردانی تا دکترا در آن تحصیل و تدریس می کنند.
همچنین این شهرستان دارای چهار مرکز حوزوی شامل؛ حوزه علمیه مرحوم هراتی، امام صادق(ع)، فولاد و ریحانه الرسول(س) است که بالغ بر 500 طلبه برادر و خواهر و اساتید حوزوی از مقطع سطح یک تا سطح چهار(معادل دکترا) در آن تحصیل و تدریس می کنند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید