



علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت:با توجه به اعطای تسهیلات اشتغالزایی در قالب برنامه اشتغال فراگیر به طرح های اشتغالزا در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رباط های تاریخی تربت حیدریه آماده واگذاری به سرمایه گذاران بخش خصوصی است.
وی از رباط تاریخی لاری، کامه، بکاول، نانوا، کسکک، تروسک، میاندشت، شورحصار بعنوان مکان های آماده واگذاری یاد کرد و گفت: این اماکن تاریخی که در گذشته محلی برای استراحتگاه مسافران و زائران حریم قدس رضی بوده اکنون برای احیا و ایجاد اشتغالزایی با حفظ ضوابط میراث فرهنگی قابلیت واگذاری به بخش خصوصی را دارند.
محمدی به حوزه های سرمایه گذاری اشاره کرد و افزود:ایجاد بازارچه های صنایع دستی و سوغات، ایجاد زیر ساخت های گردشگری شامل؛ واحدهای اقامتی، اقامت های بومگردی، خانه مسافر، سفره خانه سنتی و دفاتر مسافرتی بخشی از قابلیت های سرمایه گذاری است.
رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه همچنین از توسعه کسب و کارهای دانش بنیان به ویژه در حوزه “آی تی” با ارائه تسهیلات را از دیگر قابلیت های سرمایه گذاری تربت حیدریه عنوان کرد.
وی تسهیلات در این حوزه را در سه بخش عنوان کرد و افزود: تسهیلات فوق در سه بخش سرمایه در گردش یکساله، توسعه ای و ایجادی 5 ساله با یکسال تنفس محاسبه می شود.
رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه در خصوص اعظای یارانه دولتی به این بخش گفت: سرمایه گذاران در صورت سرمایه گذاری در مناطق شهری 2 درصدی، مناطق روستایی 5 درصد و طرح های دانش بنیان در مناطق مرزی یک درصد، می توانند از یارانه دولتی بهره مند شوند.
محمدی از تصویب 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال تسهیلات در این بخش در سطح شهرستان خبر داد و افزود: دریافت تسهیلات بیشتر در مرکز استان قابل پرداخت است.
از مجموع 200 اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده در سطح شهرستان، تعداد 60 بنا و محوطه تاریخی و 2 اثر معنوی و ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید